«House of Gucci»: Οι πρώτες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Άνταμ Ντράιβερ από τον γάμο τους

POP UP TEAM
/
13 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τη δολοφονία του Maurizio Gucci και το σκάνδαλο πίσω από αυτή αφηγείται η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ House of Gucci, με πρωταγωνιστές την Lady Gaga και τον Άνταμ Ντράιβερ.

Μετά από την πρώτη γεύση που πήραμε πριν λίγο καιρό από τα γυρίσματα της ταινίας– μια αλπική οπτασία από τα βάθη της δεκαετίας του ’80- με την ίδια και τον συμπρωταγωνιστή της να ποζάρουν υπερστυλάτοι στα χιόνια, σειρά τώρα έχει ο κινηματογραφικός γάμος μεταξύ της Lady Gaga και του Άνταμ Ντράιβερ. 

Στις εν λόγω φωτογραφίες, η διάσημη τραγουδίστρια φορά ένα vintage νυφικό και είναι στην αγκαλιά του κινηματογραφικού της συζύγου, Άνταμ Ντράιβερ. Την εμφάνιση της συμπληρώνει μία ανθοδέσμη με ορχιδέες και αρκετά πολυτελή αξεσουάρ.

Η ποπ σταρ υποδύεται αυτή τη φορά την επονομαζόμενη «Μαύρη Χήρα» Patrizia Reggiani, σύζυγο του Maurizio Gucci και ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του.

Τον Maurizio Gucci, πρώην επικεφαλή της αυτοκρατορίας Gucci και εγγονό του ιδρυτή της φίρμας, Guccio Gucci, ενσαρκώνει ο Άνταμ Ντράιβερ.

Σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ και σενάριο του Roberto Bentivegna, το House of Gucci έχει ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα γυρίσματα στη Ρώμη.

Στο επίκεντρο της ταινίας βρίσκεται η δολοφονία του Maurizio Gucci από πληρωμένο δολοφόνο το 1995 και όλα όσα ακολούθησαν.

Την χρονιά εκείνη στην Ιταλία όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στην Patrizia Reggiani, την «Μαύρη Χήρα» όπως ήταν το προσωνύμιο με το οποίο την χαρακτήριζαν τα μέσα, και τον ρόλο της στη δολοφονία του πρώην συζύγου της. 

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 1991 και ο Maurizio Gucci την είχε αφήσει συνάπτοντας σχέση με νεότερη γυναίκα.

Η Reggiani τελικά καταδικάστηκε σε 26 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε το 2016 αφού είχε εκτίσει 18 χρόνια από την ποινή της.

Στο House of Gucci που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου θα εμφανίζονται επίσης ο Τζάρεντ Λέτο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζέρεμι Άιρονς.

 

 

Με πληροφορίες από ingr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved