Νάταλι Πόρτμαν: Πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Μέρες Εγκατάλειψης»

POP UP TEAM
/
16 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Μέρες Εγκατάλειψης»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή της HBO Films «The Days of Abandonment» (Μέρες Εγκατάλειψης).

Η ταινία, η οποία βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε.

Στην ταινία, όταν η Τες (Portman), μια γυναίκα που αφήνει πίσω τα όνειρά της για μια σταθερή οικογενειακή ζωή, εγκαταλείπεται από τον σύζυγό της, ο κόσμος της καταρρέει.

Η ταινία όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, περιγράφεται ως ένα εσωτερικό, χωρίς όρια ταξίδι στο μυαλό μιας γυναίκας που βρίσκεται σε κρίση, που είναι αντιμέτωπη με τους κανόνες της μητρότητας και της γυναικείας ταυτότητας, καθώς η Τες διασχίζει τα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχής της.

Η Μάγκι Μπετς θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι εκτελεστική παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς.

Η Νάταλι Πόρτμαν θα είναι εκτός από πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός μαζί με τη Σόφι Μάας υπό την εταιρεία παραγωγής τους, MountainA.
Οι Σελίν Ρατρέι και Τρούντι Στάιλερ της Maven Screen Media θα είναι επίσης εκτελεστικές παραγωγοί, όπως και o Λεν Αμάτο της Crash & Salvage, οι Έλενα Φεράντε και Ντομένικο Προκάτσι της Fandango και η Μάρια Ζάκερμαν.

Η ταινία «The Days of Abandonment» θα είναι συμπαραγωγή με τη Medusa Film.

Ένα ακόμη βιβλίο της Έλενα Φεράντε, με τίτλο «The Lost Daughter» (Η Χαμένη Κόρη) μεταφέρεται στον κινηματογράφο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μάγκι Τζίλενχαλ και θα πρωταγωνιστήσουν οι Ντακότα Τζόνσον, Ολίβια Κόλμαν και Πίτερ Σάρσγκαρντ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved