“House of Gucci”: Έντονες αντιδράσεις από την οικογένεια του επιχειρηματία

POP UP TEAM
/
23 Απριλίου, 2021

Η λάμψη των δύο πρωταγωνιστών δεν είναι αρκετή για να κατευνάσει τον θυμό των συγγενών του Μαουρίτσιο Γκούτσι

Όταν ο Άνταμ Ντράιβερ ενώνει τις δυνάμεις του με τη Lady Gaga, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Ρίντλει Σκοτ και όλα αυτά σε ταινία με θέμα τη ζωή του Μαουρίτσιο Γκούτσι, τότε η εμμονή μας με οτιδήποτε αφορά στην ταινία αυτή είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Οποιαδήποτε φωτογραφία και αν κυκλοφορήσει με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές γίνεται αμέσως viral, ενώ οι παπαράτσι οργώνουν την Ιταλία – στην οποία πραγματοποιούνται τα γυρίσματα – προκειμένου να έχουν έστω και ένα στιγμιότυπο με τους δύο σταρ.

Τον ενθουσιασμό μας βέβαια για το «House of Gucci» δεν συμμερίζεται η οικογένεια του θρυλικού επιχειρηματία, μέλη της οποία δηλώνουν πολύ απογοητευμένα από την αντιμετώπιση του Hollywood και της ίδιας της παραγωγής, απέναντι στην ιστορία.

Η Πατρίτσια Γκούτσι λοιπόν, η οποία είναι δεύτερη (!) ξαδέρφη του Μαουρίτσιο είπε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους όλης της οικογένειας Γκούτσι. Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας με σκοπό να επωφεληθεί το Hollywood, αλλά και οι ίδιοι. Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα και διακριτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει μία διαχωριστική γραμμή η οποία βάζει όρια».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Πατρίτσια, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τη σύζυγο του Ρίντλεϊ Σκοτ, Τζιανίνα Φάτσιο, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την ταινία, αλλά δεν πήρε ποτέ της απάντηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται στον θάνατο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο οποίος σχεδιάστηκε από την πρώην σύζυγό του, Πατρίτσια Ρεγγιάνι, το 1995. Η Πατρίτσια κρίθηκε ένοχη ως ηθική αυτουργός και πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved