Εμίλια Κλαρκ: Eτοιμάζει δικό της κόμικ για μία σούπερ γυναίκα

POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Με τίτλο «M.O.M .: Mother of Madness»

Η Εμίλια Κλαρκ ετοιμάζει κόμικ με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα με υπερδυνάμεις με τον τίτλο «M.O.M .: Mother of Madness».
Τη δική της σειρά κόμικ αφιερωμένη σε μία γυναίκα με υπερδυνάμεις ετοιμάζει η Εμίλια Κλαρκ. Η σειρά κόμικ αποτελούμενη από τρία μέρη με τίτλο «M.O.M .: Mother of Madness» γράφτηκε από την ηθοποιό του «Game Of Thrones» μαζί με τη Μαργκερίτ Μπένετ.

Πρωταγωνίστρια είναι μία τραγουδίστρια που ονομάζεται Maya, η οποία μεγαλώνοντας μαθαίνει ότι διαθέτει υπερδυνάμεις και αποφασίζει να αναπτύξει αυτές τις ικανότητες για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Η Εμίλια Κλαρκ εξήγησε στο EW ότι η σειρά κόμικ περιέχει «πολλά αστεία» σε συνδυασμό με φεμινιστικά αφηγήματα.

«Πάντα αποκαλούμε τις μητέρες υπερηρωίδες και μου αρέσει, τι θα συνέβαινε αν ήταν;» είπε. «Τι θα γινόταν αν ήταν πραγματικά υπερηρωίδες;» πρόσθεσε.

Λέγοντας περισσότερα για την πρωταγωνίστρια, οι μη επιβεβαιωμένες δυνάμεις της οποίας ενεργοποιούνται από τον εμμηνορροϊκό της κύκλο, η Κλαρκ συνέχισε: «Η Maya είχε μια πολύ σκληρή ζωή και βρίσκει τον εαυτό της σε ένα μέρος, όπου όλα όσα την κάνουν μοναδική, τα μισεί και ντρέπεται γι αυτά. Μόνο όταν ανακαλύπτει τις δυνάμεις της αποδέχεται πραγματικά ποια είναι» ανέφερε η ηθοποιός.

«Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε όλα τα πράγματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες, να τα ανατρέψουμε και να τα κάνουμε εκείνα που την κάνουν υπεράνθρωπη » είπε.

Η Κλαρκ είπε ότι θέλει οι νέοι αναγνώστες της να δουν ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι ισχυρές και «επιρρεπείς στα λάθη» ταυτόχρονα. «Προφανώς, το βλέπετε πολύ στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, υπάρχουν όλα αυτά τα απίστευτα δυναμικά γυναικεία σόου. Αλλά ένιωθα ότι δεν το είχα δει σε αυτό το είδος τέχνης» είπε.

«Είναι πολύ προσωπική η εμπειρία που έχουν όλοι με τα κόμικς. Αυτοί είναι χαρακτήρες για τους οποίους οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι και για τους οποίους ενδιαφέρονται βαθιά και συνδέονται μαζί τους. Ήθελα να παρουσιάσω έναν νέο χαρακτήρα και να δω αν οι άνθρωποι συνδέονται με την πρωταγωνίστρια και τον τρόπο με τον οποίο τους επηρεάζει» σημείωσε.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην Athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved