Ο Κάνιε Γουέστ κατέθεσε έγγραφα και αλλάζει επίσημα το όνομά του

POP UP TEAM
/
28 Αυγούστου, 2021

Με κάθε επισημότητα προχωρά στην αλλαγή του ονόματός του ο γνωστός ράπερ, Κάνιε Γουέστ. Ήδη ο δημοφιλής μουσικός έχει καταθέσει τα χαρτιά του στο αρμόδιο δικαστήριο, επικαλούμενος αλλαγή ονόματος για «προσωπικούς λόγους». 

Σύμφωνα με το BBC, το νέο του όνομα θα είναι «YE» και όπως ο ίδιος έχει μπει, εκτός από συντομογραφία τού μέχρι τώρα ονόματός του, το «YE» έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για τον ίδιο. «Πιστεύω ότι το “Ye” είναι η λέξη που χρησιμοποιείται συχνότερα στη Βίβλο και στη Βίβλο σημαίνει “εσύ”. Λοιπόν, είμαι εσύ, είμαι εμείς, είμαστε εμείς. Πάω από τον Kanye, που σημαίνει ο μόνος, σε μόνο Ye – απλά αντικατοπτρίζοντας τα καλά μας, τα κακά μας, τα μπερδεμένα μας, τα πάντα», είχε πει ο ράπερ σε συνέντευξή του πριν από τρία χρόνια, το 2018. 

Ήδη ο μουσικός και υποψήφιος το 2020 για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάνιε Γουέστ, έχει αλλάξει το όνομά του στο προφίλ του στο Instagram. Φέρεται, ακόμη, να διέγραψε το περιεχόμενο που είχε μέχρι τώρα αναρτήσει, με πολλούς από τους 7.5 εκατομμύρια ακολούθους του να απορούν. 

 

Ο Κάνιε Γουεστ έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024. Πάντως, η φετινή χρονιά ξεκίνησε για τον ίδιο με διαζύγιο από την Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και πολλές φήμες-δημοσιεύματα για την ψυχική του υγεία. 

 http://youtu.be/oQWoqyFunDM

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved