Βρετανίδα πάσχει από το ίδιο σύνδρομο με τον Τζάστιν Μπίμπερ

POP UP TEAM
/
13 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

 

Μια κοπέλα που μολύνθηκε από τον ιό που προκαλεί παράλυση προσώπου αφηγήθηκε πως δάκρυσε βλέποντας το βίντεο του καναδού τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, κατανοώντας πλήρως την περιπέτεια της υγείας του και δηλώνοντας υπερήφανη που επέλεξε να τη μοιραστεί με τον κόσμο για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.

«Είδα το βίντεο και δεν θα πω ψέματα, δάκρυσα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τόσο κοντά σε κάποιον που δεν γνωρίζω προσωπικά», δήλωσε η Νικόγια Ρεσκόρλα από την Κορνουάλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας στο πρακτορείο Reuters.

Ο 28χρονος ποπ σταρ αποκάλυψε την Παρασκευή ότι μολύνθηκε από έναν ιό που προκάλεσε παράλυση στη μια πλευρά του προσώπου του και υποχρεώθηκε να ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις του. Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο Τζάστιν Μπίμπερ είπε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ, μια σοβαρή νευρολογική διαταραχή που επηρέασε τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Η Ρεσκόρλα δήλωσε ότι εμφάνισε το ίδιο σύνδρομο πριν από 20 μήνες, όταν η 11 μηνών κορούλα της διακομίστηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρής μόλυνσης και ο παππούς της, τον οποίο φρόντιζε, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε οίκο ευγηρίας.

«Νομίζω πως στην περίπτωσή μου το άγχος αποτέλεσε έναν καθοριστικό παράγοντα», λέει η Ρεσκόρλα, η οποία είναι συνομήλικη του Τζάστιν Μπίμπερ και έχει τρία παιδιά.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved