Μέχρι τον Ουρανό | Το νέο music video του Λούκα Γιώρκα μόλις κυκλοφόρησε

POP UP TEAM
/
28 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

«Μέχρι τον Ουρανό» μας ταξιδεύει ο Λούκας Γιώρκας με το καινούργιο του single που ήρθε για να γίνει το απόλυτο soundtrack του φετινού καλοκαιριού.  

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπογράφει για πρώτη φορά εξ; ολοκλήρου τους στίχους και τη μουσική του νέου του single και με πολύ ανεβασμένη διάθεση τραγουδά για τη δύναμη του έρωτα!

Το απόλυτα καλοκαιρινό #musicvideo δημιουργεί μια φρέσκια ατμόσφαιρα με 70s επιρροές, θερμούς τόνους και σκηνές από ένα ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι.
Το τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει ήδη στο Spotify και όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων, οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Όπως δηλώνει ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής: «Ο έρωτας είναι η δύναμη που κινεί τη γη. Είναι ο λόγος που ο άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και μέσα στον έρωτα γίνεται πραγματικά ικανός για όλα. Ο έρωτας είναι η καθημερινή μου έμπνευσή και νιώθω τόσο όμορφα που μπορώ να δημιουργώ, να γράφω και να τραγουδώ για τον έρωτα! Εύχομαι το τραγούδι μου αυτό να το αγαπήσετε, να το τραγουδήσετε, να το χορέψετε, με αυτό να ερωτευτείτε και κάθε φορά που το ακούτε να σας ταξιδεύει «Μέχρι τον Ουρανό».

Μπορείτε να το απολαύσετε στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο Youtube.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved