Η Madonna ποζάρει topless καθώς δαγκώνει τσάντα Balenciaga 3.000$

Copyright @Instagram madonna
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna επέλεξε να βγει topless σε νέες προκλητικές φωτογραφίες στο μπάνιο της, συνοδεύοντας το ριψοκίνδυνο look της με μια τσάντα Balenciaga.                              

Η Madonna συνέχισε την παρέλασή της με προκλητικές φωτογραφίες με θέμα κάτι όχι και πολύ πρωτότυπο. Μια topless φωτογραφία στο μπάνιο. Στη συλλογή της στο Instagram που δημοσίευσε την προηγούμενη Δευτέρα, η 64χρονη Madonna πόσταρε μια σειρά φωτογραφιών ποζαάροντας με μια ακριβή τσάντα Balenciaga αξίας 3.000 δολαρίων.

Η ιταλικής καταγωγής τραγουδίστρια δαγκώνει την ακριβή τσάντα  και στις επόμενες φωτογραφίες την χρησιμοποιεί για να καλύπτει το στήθος και την πλάτη της καθώς σκύβει. Ενώ ορισμένες από τις πρόσφατες φωτογραφίες της έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, πολλοί από τους 18,6 εκατομμύρια followers της μπήκαν στο κόπο να υπερασπιστούν την Madonna στα σχόλια. 

«ΑΦΗΣΕ ΤΗ MADONNA ΗΣΥΧΗ!», είπε ένας follower. «Η Madonna δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελαν οι άλλοι και μου αρέσει που δεν το παίζει γιαγιά».  «Οι άνθρωποι περιφρονούν μια γυναίκα που αρνείται να γεράσει με χάρη», έγραψε ένας θαυμαστής «Η Μαντόνα δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελαν οι άλλοι και μου αρέσει που δεν θα είναι μια αξιοσέβαστη γιαγιά για αυτούς τώρα». 

Κάποιοι αντέδρασαν αρκετά επιθετικά στην επιλογή της Madonna να φωτογραφηθεί topless και  πιστεύουν ότι «πρέπει να συμπεριφέρεται στην ηλικία της», ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

 «Όχι. Απολύτως όχι», είπε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε, «Κανείς δεν θέλει να δει μια ηλικιωμένη κυρία με τα εσώρουχά της, ακόμα κι αν είναι η Madonna». 

Από όλους τους celebrities ο αμερικανός ράπερ 50 Cent τρόλαρε την Madonna μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram: «Like a virgin at 64. LOL».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved