«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε», είπε ο Good Job Nicky για τον Γιάννη Πάριο

Copyright @Instagram goodjobnicky
POP UP TEAM
/
13 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο φετινό MadWalk, προετοιμάζονται και κάνουν εντατικές πρόβες, για τον θεσμό που παντρεύει τη μουσική και τη μόδα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί απόψε Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ των προσώπων που θα βρεθούν στη σκηνή, θα είναι και ο Good Job Nicky, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», σχετικά με τα όσα ετοιμάζει για την εμφάνισή του στο MadWalk. Ο νεαρός τραγουδιστής σχολίασε και το αν θα έγραφε ποτέ ελληνικό στίχο, αλλά και το αν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

http://www.youtube.com/watch?v=PjFNIMFzpgI

«Έχω μια μικρή παράδοση στην οποία χρειάζεται πάντα στα live μου να βλέπω έστω και έναν δικό μου άνθρωπο. Είτε τη μητέρα μου, είτε τον αδερφό μου ή κάποιον πολύ δικό μου. Πάντα ζητάω και τη γνώμη της, αλλά ακόμα και όταν δεν τη ζητάω έχουν την ελευθερία να μου την πουν από μόνοι τους» είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

«Δεν θα ακούσετε πότε ελληνικό στίχο από εμένα. Το όχι είναι με κεφαλαία γράμματα. Τον ελληνικό στίχο τον έχουμε καλύψει ως οικογένεια» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

http://www.youtube.com/watch?v=KATnt8pH2SI

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved