Τι υπέροχο τραγούδι είναι αυτό: Etta James – At Last , Επιτέλους!

POP UP TEAM
/
2 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί να υπάρχει μόνο μία φωνή που μπορεί να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι. Και αυτή είναι της Etta James…

At Last είναι το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας των μπλουζ και σόουλ Έττα Τζέιμς . Κυκλοφόρησε στην Argo Records τον Νοέμβριο του 1960 το άλμπουμ ήταν παραγωγός των Phil and Leonard Chess . 

Η αρχική κυκλοφορία του At Last! εκδόθηκε ως LP 12 ιντσών που αποτελείται από δέκα κομμάτια, πέντε τραγούδια σε κάθε πλευρά του LP. Ο Phil και ο Leonard Chess πίστευαν ότι η φωνή της James είχε crossover ποπ δυνατότητες, έτσι με αυτό το ντεμπούτο άλμπουμ την υποστήριξαν με ορχηστρικές διασκευές σε πολλά από τα κομμάτια.  Τελικά δημιουργήθηκαν τέσσερα σινγκλ, τα “All I Could Do Was Cry”, ” Trust in Me “, ” At Last ” και “My Dearest Darling”.

Το άλμπουμ περιελάμβανε επίσης διασκευές ποπ και τζαζ προτύπων, όπως “Stormy Weather”, “A Sunday Kind of Love” και “I Just Want to Make Love to You”. Το 1987, το άλμπουμ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την MCA / Chess και στη συνέχεια ανανεώθηκε ψηφιακά και επανεκδόθηκε σε compact δίσκο το 1999 με τέσσερα μπόνους κομμάτια ντουέτο που ερμηνεύτηκαν με τον Harvey Fuqua : “My Heart Cries”, “Spoonful”, “It’s a Crying Shame» και «If I Can’t Have You». 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved