Ουάου, μπορoύμε να ακούμε αυτό το τραγούδι των Bee Gees ξανά και ξανά

POP UP TEAM
/
17 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το ” To Love Somebody ” είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε από τον Barry και τον Robin Gibb . Παραγωγή Robert Stigwood , ήταν το δεύτερο σινγκλ που κυκλοφόρησε από τους Bee Gees από το διεθνές ντεμπούτο άλμπουμ τους, Bee Gees 1st , το 1967. 

Έφτασε στο Νο. 17 στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Νο. 41 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το B-side του τραγουδιού ήταν το ” Close Another Door “.  Το σινγκλ επανεκδόθηκε το 1980 στην RSO Records με το ” How Can You Mend a Broken Heart ” ως άλλη πλευρά του. Το τραγούδι κατατάχθηκε στο νούμερο 94 στο περιοδικό NME “100 Best Tracks of the Sixties”.Ήταν ένα μικρό χτύπημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Έφτασε στο top 20 στις ΗΠΑ. Έφτασε στο top 10 στον Καναδά.

Σε μια συνέντευξη του 2017 στο Life Stories του Piers Morgan , ο Barry ρωτήθηκε “από όλα τα τραγούδια που έχετε γράψει ποτέ, ποιο τραγούδι θα επιλέγατε;” Ο Barry είπε ότι το “To Love Somebody” ήταν το τραγούδι που θα επέλεγε καθώς έχει “ένα ξεκάθαρο, συναισθηματικό μήνυμα”.

Έχει ηχογραφηθεί από πολλούς άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Janis Joplin , Roberta Flack , Lulu , James Carr , Sweet Inspiration , Nina Simone , Flying Burrito Brothers , Slobberbone και Jimmy Somerville .

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved