Η Lizzo τραγουδάει ξανά Rammstein και αυτή τη φορά με πλήρες live συγκρότημα

Copyright @Twitter YITTY
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
2 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Παρακολουθήστε τη Lizzo να ερμηνεύει μια δική της εκδοχή του Du Hast των Rammstein, σε μια συναυλία στο Βερολίνο χθες το βράδυ.

Η Lizzo έκανε τρεις στάσεις στη Γερμανία στο ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της, διασχίζοντας το Αμβούργο, την Κολωνία και το Βερολίνο σε διάστημα μιας εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης στάσης στο Αμβούργο την Δευτέρα, η  τραγούδησε αστειευόμενη τραγούδησε μερικούς στίχους από την επιτυχία των Rammstein του 1997,,Du Hast — αλλά όλα ήταν στην πραγματικότητα απλώς ένα ζέσταμα για το σόου της Τρίτης στη γενέτειρα του συγκροτήματος, το Βερολίνο.

«Μην ντρέπεσαι, παίξε όλο το κομμάτι», έγραψε στο Twitter ο ροκ σταθμός Octane προς την  Lizzo μετά το σόου στο Αμβούργο. Η τραγουδίστρια απάντησε, δημοσιεύοντας ένα πλήρες κλιπ της ερμηνείας της στο Du Hast με την συνοδεία πλήρης μπάντας.

 «Είστε έτοιμοι να τρελαθείτε;  Καλά θα κάνετε να το τραγουδήσετε», απαίτησε η τραγουδίστρια στο κλιπ που δημοσιεύτηκε. Το σόου είχε χοροπηδητά, headbanging και twerking μαζί με μια ομάδα χορευτών.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved