Δείτε τον Christopher Walken να χορεύει σε περισσότερες από 50 ταινίες, σε ένα μουσικό βίντεο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ως παιδί, έκανε περιοδείες σε μιούζικαλ και χόρεψε μάλιστα με μια νεαρή Liza Minelli.

Πριν από μερικά χρόνια, κάποια ιδιοφυΐα στο HuffPo Entertainment έφτιαξε ένα κλιπ με τον Walken να χορεύει με αποσπάσματα από 50 ταινίες του, με το βίντεο τελικά να καταργείται. Αλλά, επανεμφανίστηκε το 2014 και ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο.

http://www.youtube.com/watch?v=3kAB3vYeWIM

Ο Christopher Walken έγινε διάσημος ως σοβαρός ηθοποιός μετά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στο «Annie Hall» (1977) και «The Deer Hunter» (1978), έτσι ο κόσμος ήταν αρκετά σοκαρισμένος το 1981 όταν χόρεψε στο «Pennies from Heaven» του Steve Martin.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Walken ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής. Έκανε τα πρώτα του μαθήματα χορού σε ηλικία τριών ετών. «Ήταν πολύ χαρακτηριστικό για τους ανθρώπους – και εννοώ τους ανθρώπους της εργατικής τάξης – να στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολή χορού», είπε σε συνέντευξη στο Interview Magazine. «Θα μάθαινες μπαλέτο, tap dancing, ακροβατικά, ακόμη και πως να τραγουδάς», εξήγησε.

Ως παιδί, έκανε περιοδείες σε μιούζικαλ. Χόρεψε μάλιστα με μια νεαρή Liza Minelli. «Ήμουν γύρω από χορευτές όλη μου τη ζωή, έχοντας παρακολουθήσει τους γονείς μου να κάνουν μιούζικαλ στην MGM και ο Christopher μου θύμισε τόσους πολλούς από τους χορευτές που ήξερα μεγαλώνοντας», είπε η Minelli σύμφωνα με το Entertainment Weekly. «Είναι ταλαντούχος από κάθε άποψη».

Ο Craig Zadan, εκτελεστικός παραγωγός του «Peter Pan Live!», συμφωνεί με τη Minelli. «Νομίζω ότι αν ήταν στην ακμή της MGM Studios, θα ήταν μεγάλος σταρ των μιούζικαλ στον κινηματογράφο», είπε στο Entertainment Weekly.

Οι χορευτικές του κινήσεις έγιναν θέμα το 2001 στο βίντεο για το τραγούδι «Weapon of Choice» του Fatboy Slim. Ο Walken λέει ότι το έκανε επειδή μια μέρα θα είναι πολύ μεγάλος για δοκιμάσει κάτι τέτοιο. «Κάντο τώρα. Θα γίνεις σαράβαλο για να μπορείς να χορέψεις», είπε στο Entertainment Weekly.

http://www.youtube.com/watch?v=wCDIYvFmgW8

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved