Zendaya, Sia και Maddie Ziegler μαζί με τον Labrinth στο Coachella 2023

©Youtube/ Coachella
BETH TSALIKI
/
24 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Zendaya τραγούδησε μαζί με τον Labrinth το βράδυ του Σαββάτου στο Coachella για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ και ερμήνευσαν την υποψήφια για Emmy επιτυχία τους “I’m Tired” καθώς και το τραγούδι “All of Us”.

Η σταρ του « Euphoria », φορώντας ένα ροζ κορσέ και φούστα, εμφανίστηκε λίγο μετά την έναρξη του «I’m Tred» και απέδωσε απαλά τα φωνητικά της πριν πάρει ενέργεια για το «All of Us», όπου συνέχισε να χορεύει με ενθουσιασμό γύρω από τη σκηνή.

Το “I’m Tred” εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο του “Euphoria” με τίτλο “You Who Cannot See, Think Of They Who Can”, από τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς δραματικής σειράς για εφήβους του HBO. Πέρυσι, το κομμάτι έλαβε μια υποψηφιότητα για Emmy στην κατηγορία outstanding original music and lyrics, μαζί με το “Elliot’s Song” των Zendaya και Dominic Fike, επίσης από το “Euphoria”. 

Το «All of Us» έκλεισε την πρώτη σεζόν της σειράς του HBO.

Εμφάνιση -έκπληξη έκανε επίσης η Sia με το τραγούδι LSD “Thunderclouds”, από τη συνεργασία της με τον Labrinth και τον Diplo. Η Sia φόρεσε την χαρακτηριστική της περούκα, ενώ μαζί της ήταν η χορεύτρια Maddie Ziegler με παρόμοιο κοστούμι.

Ο Labrinth εκθείασε τη Sia, λέγοντας στο πλήθος: «Θέλω να πω ότι λατρεύω αυτό το κορίτσι. Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες, ήμουν σε κατάθλιψη… Όταν κάποιος σε παίρνει και σε υποστηρίζει σαν φίλος, πρέπει να τον κρατάς κοντά».

Όσον αφορά τη μουσική καριέρα της Zendaya, η πρώην ηθοποιός της Disney κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο της πριν από μια δεκαετία, αλλά συνέχισε λέγοντας τον Μάρτιο του 2022, «Έφυγα από τη μουσική πριν από αρκετό καιρό, για διάφορους λόγους, αλλά εξακολουθώ πραγματικά να την λατρεύω.”

 

 

Η Billie Eilish τραγούδησε με τον Labrinth το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι τους “Never Felt So Alone”. Στο παρελθόν είχαν κάνει το ντουέτο για τη συναυλία της Eilish στο Kia Forum στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved