Το «οικογενειακό» τραγούδι της Shakira

©Youtube/Shakira
POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το νέο single της Σακίρα, με το όνομα «Acrostico», κυκλοφόρησε μόλις πριν 17 ώρες στο youtube και είναι αφιερωμένο στους γιους της.

Αν συγκεντρώσει κανείς το πρώτο γράμμα από κάθε στίχο της πρώτης στροφής, σχηματίζεται το όνομα του γιου της «Milan» και στη μέση του τραγουδιού το ίδιο συμβαίνει με το άλλο της παιδί, τον «Sasha».

http://www.youtube.com/watch?v=PWmJhh_qTSY&ab_channel=Shakira

 

Στο βίντεο κλιπ του «Acrostico» και τα δύο παιδιά συμπρωταγωνιστούν μαζί με τη μητέρα τους. Συγκεκριμένα ο μικρότερος γιος της, Σάσα τραγουδά και ο Μίλαν παίζει πιάνο.

Η pop star Shakira, μοιράστηκε κι ένα δείγμα του βίντεο κλιπ στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του.

Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς μου ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό.

Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved