Το νέο τραγούδι των BTS «The Planet», ύμνο στη Γη

©Vogue Taiwan
POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι BTS κυκλοφόρησαν νέο single με τίτλο “The Planet”, ένα αισιόδοξο τραγούδι, ύμνο στη Γη, το οποίο γράφτηκε για την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων Bastions.

Με κορεάτικους στίχους που εξιστορούν πώς είναι να αφήνεις πίσω γκρίζες πόλεις υπέρ του φεγγαρόλουστου μεγαλείου της φύσης, το τραγούδι είναι έκκληση στήριξης των δράσεων για την κλιματική αλλαγή, για προστασία και διάσωση του πλανήτη.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Bastions ακολουθεί μια ομάδα «πρωτάρηδων ηρώων» καθώς προσπαθούν να σώσουν το περιβάλλον από την καταστροφή.

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στις 14 Μαΐου μέσω του κορεατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού SBS.

Οι BTS έχουν μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και εκφράζουν συχνά την υποστήριξή τους στις προσπάθειες για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος. Το 2020 μίλησαν στα Ηνωμένα Έθνη για την κλιματική αλλαγή, καθώς και τη φτώχεια, τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και τους αγώνες των νέων στον σημερινό κόσμο.

http://www.youtube.com/watch?v=zILwINVHWXE&ab_channel=Jaeguchi

Πέρα από τη ρητορική, οι superstar της k-pop χρησιμοποίησαν επίσης την επιρροή τους για να κατευθύνουν τη βάση των θαυμαστών τους προς τη θετική δράση – το 2020, δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα Black Lives Matter και οι BTS ARMY ανταποκρίθηκαν με ισόποση συνεισφορά σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών.

 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved