O Weeknd εμφανίζεται πλέον με το πραγματικό του όνομα, Έιμπελ Τεσφάγιε

Copyright @Instagram theweeknd
POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Weeknd πλέον γίνεται Abel Tesfaye, δηλαδή θα τον λέμε με το πραγματικό του όνομα. Τέλος το ψευδώνυμο με το οποίο ξεκίνησε το 2009 και τον έκανε υπερδιάσημο.

Σε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχει πλέον ως Weeknd αλλά ως Abel Tesfaye (Έιμπελ Τεσφάγιε – θα το λεμε μέχρι να το μάθουμε).

Τις προηγούμενες ημέρες είχε δηλώσει ότι θέλει να «σκοτώσει» το καλλιτεχνικό του όνομα και να «ξαναγεννηθεί».

«Φτάνω σε ένα μέρος και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd. Θα συνεχίσω να γράφω μουσική, ίσως ως Έιμπελ, ίσως ως The Weeknd. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Και θα το κάνω. Τελικά. Σίγουρα προσπαθώ να αποβάλω αυτό το δέρμα και να ξαναγεννηθώ» είχε πει σε συνέντευξή του στο W Magazine.

Ο 33χρονος σταρ από τον Καναδά (με καταγωγή από την Αιθιοπία) έκανε και γκάλοπ στο Twitter τον Απρίλιο, ρωτώντας αν θα έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγή του ονόματος του. Το tweet του συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000 likes.

Εν τέλει πραγματοποίησε ότι είχε υποσχεθεί.

 

http://www.youtube.com/watch?v=dMoFcvfd5t4&ab_channel=TheWeekndVEVO

Κατέκτησε επίσης δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, για τους περισσότερους ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify, συνολικά 111,4 εκατομμύρια, στις 20 Μαρτίου και ως πρώτος καλλιτέχνης με 100 εκατομμύρια ακροατές τον μήνα στο Spotify.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved