Corey Taylor: «Μισώ την μουσική από την Τεχνητή Νοημοσύνη»

©Instagram/coreytaylor
POP UP TEAM
/
26 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O frontman των Slipknot και των Stone Sour, Corey Taylor, αποκάλυψε ότι δεν αντέχει τη μουσική που δημιουργείται από την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Σε συνέντευξη στο Kerrang! Radio, στο πλαίσιο προώθησης του νέου του σόλο άλμπουμ «CMF2», ο Τέιλορ ρωτήθηκε αν είχε ακούσει το viral ντουέτο «Black Eyes Blue» του ίδιου και της Rihanna που δημιουργήθηκε από την Τεχνητή Νοημοσύνη και ποια είναι η γνώμη του για τη μουσική από AI.

http://www.youtube.com/watch?v=YR-Rl5XrupQ

Ο Κόρει Τέιλορ είπε ότι δεν έχει ακούσει το τραγούδι. «Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά τα χάλια φίλε, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω τι προσπαθούν να αποδείξουν οι άνθρωποι. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι υπολογιστές μπορούν να κάνουν πράγματα εξίσου καλά με τους ανθρώπους; Γιατί αν ναι, τότε ποιο είναι το νόημα;», απάντησε ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

http://www.youtube.com/watch?v=TVxxN6MUEH0

«Είναι ένα ακόμη χειρότερο παράδειγμα τεχνολογίας που επικρατεί έναντι του ταλέντου» τόνισε. «Όχι, δεν είναι ωραίο. Τι, ξαφνικά τώρα δεν έχουμε κανένα ταλέντο; Το μόνο πράγμα που θα έχουμε και θα ακούγεται ωραίο και νέο είναι από κάτι που δεν υπάρχει καν;», πρόσθεσε.

«Κάθε φορά που οι άνθρωποι ενθουσιάζονται μπροστά μου με την Τεχνητή Νοημοσύνη, λέω “δεν μιλάς στο σωστό άτομο”. Πρέπει να πας αλλού και να μιλήσεις σε έναν ανόητο που δεν τον νοιάζει, γιατί τη μισώ. Δεν την αντέχω», είπε ο Κόρει Τέιλορ.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved