Ο Ράιαν Γκόσλινγκ χάρισε στον Jimin των BTS κιθάρα από την ταινία «Barbie»

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
21 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ χάρισε μια κιθάρα από την ταινία «Barbie» στον Jimin των BTS, αφού «αντέγραψε» ενδυματολογική επιλογή του.

Ο ηθοποιός προσέφερε την ακουστική κιθάρα στον μουσικό ως συγγνώμη που «παραβίασε τον θεμελιώδη κανόνα της Barbie» και «έκλεψε» για τις ανάγκες της ταινίας της Γκρέτα Γκέργουικ την εμφάνιση του Νοτιοκορεάτη καλλιτέχνη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Barbie στο Twitter, ο Γκόσλινγκ -που υποδύεται τον Κεν- αναγνωρίζει τις ομοιότητες ανάμεσα στο ασπρόμαυρο σύνολό του σε στυλ καουμπόι στην ταινία και στο ίδιο πουκάμισο που φορούσε ο Jimin στο μουσικό βίντεό του «Permission To Dance» των BTS.

«Γεια σου Jimin, Ράιαν Γκόσλινγκ εδώ. Παρατηρώ ότι το ντύσιμό σου στο ”Permission to Dance” είναι το ίδιο με του Κεν στην επερχόμενη ταινία, Barbie. Πρέπει να υποχωρήσω -εσύ το φόρεσες πρώτος… Σίγουρα το φόρεσες καλύτερα» αναφέρει στο βίντεο.

«Υπάρχει ένας άρρητος κώδικας του Κεν ότι αν πάρεις το στυλ ενός άλλου Κεν, πρέπει να του δώσεις το πιο πολύτιμο πράγμα σου. Ελπίζω να δεχτείς την κιθάρα του Κεν ως ταπεινή μου προσφορά» προσθέτει και κρατά μια μαύρη ακουστική κιθάρα με το «Ken» γραμμένο στο ίδιο ύφος με το λογότυπο των Metallica. «Εξάλλου, ο Κεν δεν παίζει πραγματικά έτσι κι αλλιώς, οπότε… θα είναι πολύ καλύτερα στα χέρια σου» σημειώνει.

Στο βίντεο προβάλλονται επίσης φωτογραφίες των δύο εμφανίσεων δίπλα δίπλα, με τον Γκόσλινγκ και τον Jimin να φορούν ένα πουκάμισο σε στυλ καουμπόι, με λευκά κεντημένα λουλούδια και κρόσια. Ενώ ο Jimin διατήρησε την εμφάνιση πιο απλή στο «Permission To Dance», ο ηθοποιός συνδύασε το πουκάμισο με μια ροζ μπαντάνα και ένα λευκό καουμπόικο καπέλο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved