Στις 10 πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών το «Love On Tοur» του Harry Styles

©Instagram/ harrystyles
POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η παγκόσμια περιοδεία «Love On Tοur» του ποπ σταρ (Harry Styles), κατατάσσεται στην λίστα με τις δέκα πιο εμπορικές περιοδείες όλων των εποχών, αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

http://www.youtube.com/watch?v=s8MlHTI7bUE

Σημειώνεται ότι το πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction μόλις ολοκλήρωσε μία άκρως επιτυχημένη περιοδεία με 169 εμφανίσεις τους τελευταίους 23 μήνες και με εισπράξεις που ξεπερνούν τα £460 εκατ.. Η τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22.07) στη Ρέτζο-Εμίλια, της Ιταλίας.

Σύμφωνα με το Billboard Boxscore ο Βρετανός σταρ καταλαμβάνει την τέταρτη θέση πίσω από τους Ελτον Τζον (Elton John), Εντ Σίραν(Ed Sheeran) και τους θρυλικούς U2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Eλτον Τζον, με την περιοδεία «Farewell Yellow Brick Road» που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 με 330 σταθμούς. Συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των £730 εκατ., το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ.

Ακολουθεί η περιοδεία «Divide» του Eντ Σίραν, με 258 εμφανίσεις και εισπράξεις £603 εκατ. και οι U2 με £573 εκατ. από την περιοδεία τους 360 ° , με 110 εμφανίσεις.

Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμπληρώνουν την κορυφαία 10άδα είναι οι Guns N’ Roses και ο Ρότζερ Γουώτερς (Roger Walters) ενώ τα βρετανικά συγκροτήματα Coldplay και Rolling Stones έχουν δύο παρουσίες στη λίστα. Συγκεκριμένα οι Coldplay καταλαμβάνουν την 6η και 9η θέση με τους Rolling Stones στην 7η και 8η.

http://www.youtube.com/watch?v=3-0xvjR6Vjk&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved