Ο Jung Kook είναι το πρώτο μέλος των BTS με Νο 1 single στα Billboard Global Charts

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
26 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jung Kook των BTS έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης από το συγκρότημα της K-pop που κατάφερε να έχει Νο 1 στα Billboard Global Charts.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η δισκογραφική Big Hit Music των BTS ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα θα εισέλθει σε «παρατεταμένη περίοδο ανάπαυλας». Από τότε, τα μέλη του συγκροτήματος κυκλοφορούν μουσική ως σόλο καλλιτέχνες.

http://www.youtube.com/watch?v=QU9c0053UAU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Αυτή την εβδομάδα, το Billboard ανακοίνωσε ότι το νέο τραγούδι των Jung Kook και Latto “Seven” έφτασε στο Νο 1 στα charts Billboard Global 200 και Billboard Global Excl των ΗΠΑ.

Στα charts Global 200 και Global Excl των ΗΠΑ «εντάσσονται τραγούδια με βάση τα streams στις υπηρεσίες streaming και τις πωλήσεις που προέρχονται από περισσότερες από 200 περιοχές σε όλο τον κόσμο».

Το «Seven» του Jung Kook συγκέντρωσε πάνω από 217 εκατομμύρια streams και 269.000 λήψεις από τότε που κυκλοφόρησε, στις 14 Ιουλίου έως τις 20 Ιουλίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved