H Lizzo απαντά πρώτη φορά στις καταγγελίες εναντίον της

©Instagram/ lizzobeeating
POP UP TEAM
/
4 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Την πρώτη της τοποθέτηση μετά τις καταγγελίες εις βάρος της έκανε σήμερα η Lizzo.

Υπενθυμίζεται ότι χορεύτριες μήνυσαν την 35χρονη τραγουδίστρια, επειδή, σύμφωνα με τις ίδιες, τις διαπόμπευσε για το βάρος τους και τις παρενόχλησε, μεταξύ άλλων.

«Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και απογοητευτικές» δήλωσε. «Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά οι συγκεκριμένοι είναι όσο απίστευτοι όσο ακούγονται και εξαιρετικά εξωφρενικοί, για να μην τους αντιμετωπίσουμε» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που την κατηγορούν.

Έκανε λόγο για «δραματοποιημένες ιστορίες» και στάθηκε στο ότι τα άτομα που κάνουν τις καταγγελίες έχουν παραδεχθεί, δημόσια, πως «δέχθηκαν παρατηρήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια περιοδείας».

«Μαζί με το πάθος, έρχεται η σκληρή δουλειά και τα υψηλά πρότυπα. Ορισμένες φορές, πρέπει να παίρνω δύσκολες αποφάσεις, αλλά δεν είναι πρόθεσή μου να κάνω οποιονδήποτε να νιώθει άβολα ή πως δεν εκτιμάται σαν σημαντικό μέλος της ομάδας» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Ξεκαθάρισε πως δεν παρουσιάζει τον εαυτό της σαν θύμα, αλλά επέμεινε πως «δεν είμαι η κακιά της υπόθεσης που ο κόσμος και τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν παρουσιάσει τις τελευταίες μέρες. Είμαι πολύ ανοιχτή για τη σεξουαλικότητά μου και με το να εκφράζω τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ ή να επιτρέψω στον οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει τη στάση μου αυτή για να με παρουσιάσει σαν κάτι που δεν είμαι».

«Δεν παίρνω τίποτα πιο σοβαρά από τον σεβασμό που αξίζουμε εμείς οι γυναίκες. Ξέρω πως είναι να σου κάνουν body-shaming κάθε μέρα και δεν θα έκανα ποτέ κριτική ή θα απέλυα κάποιον λόγω του βάρους του» απάντησε, σε σχέση με την καταγγελία αυτή.

Παρότι δήλωσε πληγωμένη, τόνισε πως «δεν θα αφήσω τη δουλειά που έχω κάνει να επισκιαστεί απ΄αυτό».

Οι καταγγελίες
Οι τρεις χορεύτριες που την μήνυσαν είναι οι Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez. Εκτός από τη Lizzo, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Melissa Viviane Jefferson, άλλοι κατηγορούμενοι στην αγωγή είναι η Shirlene Quigley, η χοροδιδάσκαλος της Lizzo, και η Big Grrrl Big Touring, Inc, η εταιρεία παραγωγής της.

Στην αγωγή, οι καταγγέλλουσες αναφέρουν ότι, μετά από μια συναυλία στο Άμστερνταμ, τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε για μια νυχτερινή έξοδο, όπου κατέληξαν σε ένα στριπτιτζάδικο με την ονομασία «Bananenbar».

Η αγωγή αναφέρει ότι η Lizzo «άρχισε να καλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς ‘’καλλιτέχνες’’, να πιάνουν δονητές και να τρώνε μπανάνες που προεξείχαν από τα γεννητικά τους όργανα».

«Η Lizzo έστρεψε στη συνέχεια την προσοχή της στη Davis και άρχισε να την πιέζει να αγγίξει το στήθος μιας γυμνής χορεύτριας», σύμφωνα με την αγωγή. Όταν η Davis αρνήθηκε, η Lizzo την πίεσε να το κάνει.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved