Θεατές χτυπήθηκαν από μυστηριώδες ενεργειακό κύμα σε συναυλία της Lana Del Ray

©Instagram/lanadelreybr
POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Γυρισμένο στην Πόλη του Μεξικού, το βίντεο δείχνει τους θαυμαστές της Lana Del Rey να πέφτουν στο έδαφος για άγνωστο λόγο και με πολύ περίεργο τρόπο, την ώρα που η τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή.

Αφού το συγκεκριμένο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές έχουν κάνει διάφορες εικασίες για το τρομακτικό κλιπ. Ωστόσο, υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση…

Το πραγματικά τρελό σκηνικό συνέβη την ώρα που η νικήτρια του βραβείου Grammy ανέβηκε στη σκηνή της πόλης του Μεξικού, με τους θαυμαστές της να ανυπομονούν να δουν την τραγουδίστρια να εμφανίζεται στο Foro Sol. Καθώς λοιπόν όλοι περίμεναν να αρχίσει η συναυλία, το κοινό χτυπήθηκε ξαφνικά από έναν μυστηριώδη «παλμό» ενέργειας. Πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο, οι θαυμαστές της Del Rey πέφτουν στο έδαφος σε ένα… μαζικό ντόμινο. Ανατριχιαστικά, μπορείτε να ακούσετε τους ανθρώπους να ουρλιάζουν καθώς πέφτουν στο έδαφος, με το άτομο που κινηματογραφεί να πέφτει επίσης καθώς χτυπιέται και αυτό από το ενεργειακό κύμα. Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό της 17ης Αυγούστου, αλλά η παράξενη στιγμή φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή όλων.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved