Ο Tony Iommi έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην παράσταση «Black Sabbath: The Ballet»

©Instagram/ tonyiommi
POP UP TEAM
/
2 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O Τόνι Αϊόμι, ο μάγος της κιθάρας των Black Sabbath έκανε εμφάνιση – έκπληξη. Το ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος όταν ένα από τους πολιτιστικούς οργανισμούς της πόλης του, τιμά το έργο ζωής του, δεν μπορούσε να απουσιάζει.

Στο Βασιλικό Θέατρο του Μπέρμινχαμ έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Black Sabbath: The Ballet», προς τιμήν του συγκροτήματος που μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό δώρο της αγγλικής πόλης στον κόσμο, και ο Τόνι Αϊόμι εξέπληξε το πλήθος συμμετέχοντας στην ορχήστρα.

Το 2020, ο Κουβανός σταρ του μπαλέτου Κάρλος Ακόστα έγινε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Βασιλικού Θεάτρου του Μπέρμινχαμ. Ο Ακόστα αναζητούσε μια ιδέα που θα βοηθούσε στην πώληση εισιτηρίων στο Μπέρμιγχαμ και θα προσέλκυε την προσοχή του κόσμου. Έτσι, σκέφτηκε μία παράσταση μπαλέτου σε μουσική των Black Sabbath. Ο Ακόστα συναντήθηκε με τον Τόνι Αϊόμι, ο οποίος αρχικά ήταν δύσπιστος αλλά εντυπωσιάστηκε με το πάθος του χορογράφου και πρώην χορευτή.

Στην πρεμιέρα της παράστασης, στο θέατρο Birmingham Hippodrome κιθαρίστας ήταν ο ίδιος ο Αϊόμι. Ο κιθαρίστας ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε τον ύμνο των Black Sabbath, «Paranoid» περιτριγυρισμένος από χορευτές.

Νωρίτερα φέτος, ο Τόνι Αϊόμι δήλωσε ότι η παράσταση τον βοήθησε να δει τη μουσική του συγκροτήματος από ένα εντελώς νέο πρίσμα.

http://www.youtube.com/watch?v=0qanF-91aJo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved