Η ιστορία της μούσας των Rolling Stones Ανίτα Πάλενμπεργκ γίνεται ντοκιμαντέρ

©Instagram/ anitapallenbergarchives
POP UP TEAM
/
3 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Την ιστορία της Ανίτα Πάλενμπεργκ, του μοντέλου και ηθοποιού που έγινε γνωστή τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 μετά από μια τυχαία συνάντηση με τους Rolling Stones αφηγείται το ντοκιμαντέρ «Catching Fire: The Story of Anita Pallenberg».

Συγκεκριμένα, η Magnolia Pictures απέκτησε τα δικαιώματα το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Αλέξις Μπλουμ και η Σβετλάνα Ζιλ σκηνοθέτησαν την ταινία παραγωγής της SK Global Entertainment, στην οποία ακούγεται η φωνή της Σκάρλετ Τζοχάνσον ως, Ανίτα Πάλενμπεργκ βασισμένη στα γραπτά των αδημοσίευτων απομνημονευμάτων της.

http://www.youtube.com/watch?v=BLGdZIg4gc0&t=1s

Η Πάλενμπεργκ αφηγείται τα πρώτα της χρόνια στη Ρώμη και τα σχολικά χρόνια της στη Γερμανία, σε μια καλλιτεχνική αλλά παραδόξως αυστηρή οικογένεια. Η Πάλενμπεργκ επαναστάτησε και σε ηλικία 19 ετών πήγε στη Νέα Υόρκη, γνωρίζοντας πολύ λίγα αγγλικά.

Η σκανδιναβική της εμφάνιση της χάρισε την είσοδο της στο χώρο του μόντελινγκ και η καριέρα της απογειώθηκε να κάνει παρέα με τον Άντι Γουόρχολ και τους συνεργάτες του.

H γνωριμία της με τα μέλη του συγκροτήματος προέκυψε κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στο Μόναχο το ’65, όπου παρακολούθησε συναυλία των Rolling Stones και γνώρισε τον Μπράιαν Τζόουνς, ενώ σημειώνεται πως πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

Ωστόσο, η ταραχώδης σχέση της με τον Κιθ Ρίτσαρντς από το 1967 έως το 1980 ήταν αυτή που έχει παραμείνει ζωντανή στην μνήμη των φαν.

Μάλιστα, σημειώνεται πως ο Κιθ Ρίτσαρντς και τα παιδιά του με την ηθοποιό, Μάρλον και Άντζελα, εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ.

Η ταινία, ακόμη, περιλαμβάνει στιγμιότυπα και οικογενειακές φωτογραφίες που προβάλλονται για πρώτη φορά.

Το «Catching Fire: The Story of Anita Pallenberg» αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη.

Πηγή: Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved