Cher: «Δεν είμαι θαυμάστρια της δουλειάς μου, αλλά μου αρέσει ό,τι κάνω»

©Instagram/ cher
POP UP TEAM
/
27 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Cher, για πρώτη φορά, αποκαλύπτει πως δεν είναι φαν της φωνή της. Με αφορμή το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της με τίτλο «Christmas», το οποίο βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα, η Cher έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Paper». 

Όπως δήλωσε: «Δεν είμαι θαυμάστρια της Cher, αλλά μου αρέσει ό,τι κάνω. Απλά, ποτέ δεν μου άρεσε τόσο πολύ η φωνή μου».

Και πρόσθεσε:«Αν είχα την επιλογή, μάλλον, θα ήθελα άλλη. Πήρα τη φωνή της μητέρας μου».

«Δεν ξέρω, είναι περίεργο. Δεν ακούγεται σαν άντρας, δεν ακούγεται σαν γυναίκα. Είμαι κάπου πιο ενδιάμεσα. «Έχω αυτό το περίεργο στυλ».

Όταν ρωτήθηκε πώς κατάφερε να έχει μια τόσο μακρά και επιτυχημένη καριέρα τόσο ως τραγουδίστρια όσο και ως ηθοποιός, η Cher είπε: «Απλώς δεν παραιτούμαι». Και πρόσθεσε: «Επίσης, είναι το μόνο πράγμα που ξέρω. Έτσι, όταν δεν μπορούσα να κλείσω συμβόλαιο για δίσκο, έκανα ταινίες».

Ενώ έχει κυκλοφορήσει 31 άλμπουμ, που χρονολογούνται από το 1965, παραδέχτηκε ότι δεν της άρεσαν όλα. «Έχω κάνει τόσα πολλά άλμπουμ και μερικά από αυτά που θεωρούσα ότι ήταν τόσο καλά δεν έγιναν επιτυχίες. Κι έγιναν άλλα που δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Αυτό είναι το απρόβλεπτο της μουσικής βιομηχανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Cher

Σχετικά με το νέο της άλμπουμ, «Christmas», η Cher δήλωσε πως ο σύντροφός της, Alexander Edwards, την ενέπνευσε να το κάνει. Όλα ξεκίνησαν από εκείνον που της έφερε μερικά τραγούδια για να ακούσει, επειδή δεν ανοίγει πια το ραδιόφωνο.

«Όταν ήμασταν για πρώτη φορά μαζί, είπε: “Γιατί δεν ηχογραφείς;”. Και του είπα, “Δεν ξέρω”. Μου έφερε λοιπόν αυτό το τραγούδι που λεγόταν “Fairness” και με άγγιξε τόσο πολύ. Και μετά μου έφερε μερικά άλλα και σκέφτηκα, ότι μπορώ να επιστρέψω στο στούντιο με αυτά», είπε η τραγουδίστρια του «Believe».

Η Cher συνέχισε: «Και τότε, ξαφνικά, προέκυψε ξανά το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ. Θέλω να πω, ερχόταν σε όλη μου τη ζωή και πάντα έλεγα, “Ναι, όχι”, και κατά κάποιο τρόπο αυτό ήταν διαφορετικό. Όταν άρχισα, ήμουν εντελώς μέσα σε αυτό».

http://www.youtube.com/watch?v=n_qJbfN16OI

Το νέο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της Cher, που αποτελείται από 13 τραγούδια, κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει guest εμφανίσεις από τους Cyndi Lauper, Stevie Wonder, Darlene Love και Tyga.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Cher έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατ. δίσκους και άλλα 40 εκατ. ως μέλος του περίφημου ντουέτου Sonny & Cher, καθιστώντας την μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικές καλλιτέχνιδες όλων των εποχών. Ως ηθοποιός είχε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, στις οποίες περιλαμβάνεται και η κατάκτηση του βραβείου καλύτερης ηθοποιού για την ταινία «Moonstruck» (1988).

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved