Το «Rockin’ Around The Christmas Tree» της Brenda Lee στο Νο1 του Billboard Hot 100

©Instagram/officialbrendalee
BETH TSALIKI
/
6 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Για πρώτη φορά, μετά από 65 χρόνια απο την κυκλοφορία του, το «Rockin’ Around The Christmas Tree» βρίσκεται στο Νο1 του Billboard Hot 100.

Κλασσικό μα και διαχρονικό, το «Rockin’ Around The Christmas Tree» της  Brenda Lee ήρθε να εκτοπίσει το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey από την πρώτη θέση του Billboard Hot 100

Ο κόσμος φέτος φαίνεται να τείνει σε ένα πιο cozy και με οικογενειακή διάθεση τραγούδι, σε αντίθεση με το χορευτικό, παρεΐστικο «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey.

Με αφορμή τα 65 χρόνια του «Rockin’ Around The Christmas Tree», η Brenda Lee κυκλοφορεί για πρώτη φορά το official music video του τραγουδιού.

http://www.youtube.com/watch?v=TFsZy9t-qDc

Η Brenda Lee, ή αλλιώς Little Miss Dynamite όπως είναι το παρατσούκλι της, έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους θαυμαστές της:

«Αυτό είναι καταπληκτικό! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το “Rockin’” έφτασε στο Νο. 1 65 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Αυτό είναι τόσο ξεχωριστό! Ευχαριστώ την ομάδα της UMG/UMe που εργάστηκε τόσο σκληρά για να γιορτάσει την επέτειο του τραγουδιού φέτος. Αλλά το πιο σημαντικό, ευχαριστώ τους θαυμαστές που συνεχίζουν να το ακούνε. Το τραγούδι κυκλοφόρησε όταν ήμουν νεαρή έφηβη. Και τώρα να ξέρω ότι έχει τέτοια απήχηση σε πολλές γενιές και συνεχίζει να απηχεί, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχω λάβει ποτέ. Keep on Rockin’ και Καλά Χριστούγεννα!»

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved