Η Madonna καθυστέρησε 3 ώρες να ανέβει στη σκηνή

©Instagram/ madonna
POP UP TEAM
/
15 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna καθυστέρησε 3 ώρες να ανέβει στη σκηνή σε συναυλία της στο Μπρούκλιν, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο κοινό της (και λογικό είναι).

«Δεν δίνω δεκάρα αν είσαι η Μαντόνα. Αν αργήσεις 3 ώρες, είσαι απλά αγενής», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter. Ένας άλλος σημείωσε: «Η συναυλία υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε στις 8:30. Υπέροχο σόου, αλλά άργησε πάρα πολύ».

Άτομα από το περιβάλλον της Madonna ανέφεραν ότι υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα κατά τον έλεγχο του ήχου, που ανάγκασαν την τραγουδίστρια να καθυστερήσει. Η ερμηνεία της «βασίλισσας της ποπ», ωστόσο, απέσπασε τόσο διθυραμβικές κριτικές όταν τελικά ξεκίνησε, που ορισμένοι θαυμαστές κατέληξαν ότι τελικά, το σόου άξιζε την αναμονή τους.

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια η σταρ τραγούδησε με μία κιθάρα το «I Love New York» αποτίοντας φόρο τιμής στην πόλη από την οποία ξεκίνησε την καριέρα της. «Είναι τόσο ωραίο να είσαι σπίτι σου…το εννοώ αυτό με έναν τρόπο που μόνο οι Νεοϋορκέζοι ξέρουν», είπε στο κοινό το οποίο ήταν όρθιο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί της.

Η Madonna θα πραγματοποιήσει μία ακόμη συναυλία στο Μπρούκλιν, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, προτού ανέβει στη σκηνή του Capital One Arena στην Ουάσιγκτον στις 18 και 19 Δεκεμβρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved