Πίτσα Παπαδοπούλου: «Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της»

©Instagram/prwianseeidon
POP UP TEAM
/
29 Ιανουαρίου, 2024

Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος

Η λαϊκή ερμηνεύτρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για τη θέση της στο χώρο του τραγουδιού, καθώς και στην απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί.

«Όσο με θέλει ο κόσμος θα είμαι στο τραγούδι. Όταν δεν θα με θέλει ο κόσμος, δεν θα είμαι! Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι ίσως έχεις μάθει και σε έναν τρόπο ζωής. Επειδή προς το παρόν δεν έχω ούτε εγγόνια, ούτε κάτι, είμαι στο σπίτι οπότε αν δεν βγω και αν δεν τραγουδήσω… Δεν με αφήνουν κιόλας εδώ που τα λέμε και εγώ τραβάτε με και ας κλαίω είμαι, αλλά δεν ένιωσα ότι… Ειλικρινά το λέω, κάθε μέρα νιώθω πιο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο! Θα μου πεις, εντάξει, θα πάμε 90 χρονών και θα τραγουδάμε; Όχι, δεν θέλω να πω αυτό. Μόλις καταλάβω όμως ότι δεν πρέπει, δεν θα τραγουδήσω!», εξήγησε αρχικά η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Στεναχωρήθηκα όταν η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε την αποχώρηση της. Την αγαπώ και στεναχωρήθηκα! Η Χαρούλα βρήκε τον δρόμο της, γιατί πάντα ήξερε τι της γίνεται, οπότε βρήκε και γέμισε αυτό το κενό. Δεν παύει, όμως, να μην μπορεί να τραγουδήσει η κοπέλα».

«Είναι χιλιοστά αυτά… Σαν την τρίχα από τα μαλλιά μας είναι η φωνητική χορδή! Κουράστηκε, πιστεύω, η Χαρούλα. Κουράστηκε και έχει κάνει πολλά, πάρα πολλά. Δούλεψε πολύ και αυτή», τόνισε.

http://www.youtube.com/watch?v=fvb4xXoMzGQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.enikos.gr%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved