Ο Ozzy Osbourne μιλά για τον τραυματισμό του: «Ξαφνικά στα 70 μου με εγκατέλειψαν όλα» 

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2019

«Μου έχουν κόψει τα νεύρα, το δεξί μου χέρι είναι μόνιμα κρύο» αποκαλύπτει ο Όζι Όζμπορν για τον τραυματισμό του
Τον περασμένο Απρίλιο ο Όζι Όσμπορν είχε αναγκαστεί να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του λόγω πτώσης στο σπίτι του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ένα παλιό τραύμα. Σύμφωνα με τη σύζυγο και μανατζέρ του, Σάρον, ο Όζι τραυματίστηκε σε πλάτη, αυχένα και ώμο. Χρειάστηκε, μάλιστα, να αφαιρέσει τις λάμες που του είχαν τοποθετήσει οι γιατροί έπειτα από ένα ατύχημα το 2013.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone» ο τραγουδιστής μίλησε για το ατύχημά του και για τη μακροχρόνια αποκατάσταση.

«Έπεσα κάτω πραγματικά, πραγματικά σκληρά. Χτύπησα το πρόσωπό μου. Για τους πρώτους τέσσερις μήνες ζούσα ένα μαρτύριο. Ήταν ό,τι πιο μαρτυρικό είχα ζήσει μέχρι τότε. Ήταν απαίσιο» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Κάνω φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή και λένε ότι μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Ελπίζω να γίνω καλά και να ξεκινήσω τον Ιανουάριο»

«Ξαφνικά στα 70 μου με εγκατέλειψαν όλα» 

Για τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, σχολίασε: «Όταν έγινε η επέμβαση στον ώμο, έκοψαν και επανασύνδεσαν όλα τα νεύρα. Γι’ αυτό τρέμω συνεχώς. Και με δεδομένο ότι μου έχουν κόψει τα νεύρα, το δεξί μου χέρι είναι μόνιμα κρύο».

Τον περασμένο Απρίλιο ο Όζι Όσμπορν διέκοψε τις συναυλίες λόγω τραυματισμού 

4872996 6254575 image a 2 1539041306198

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης γνωστοποίησε επίσης ότι ακολουθεί αντιθρομβοτική θεραπεία, καθώς εμφανίστηκαν προβλήματα στα πόδια του.

«Δεν ξέρω από πού ήρθαν. Η νοσοκόμα μού είπε ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός και να μην τραυματιστώ γιατί υπάρχει θρόμβος στο αίμα μου κι όλα αυτά είναι επικίνδυνα. Είναι τρομακτικό. Από τα 40 μέχρι τα 70 μου ήμουν μια χαρά και ξαφνικά στα 70 μου με εγκατέλειψαν όλα».

Ο Όζι Όσμπορν αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή για τη συνέχιση της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη στα τέλη Ιανουαρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης