Υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που δεν έχει ερμηνεύσει Θεοδωράκη; Γιατί ενοχλεί η Πάολα;

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ακόμα και ροκ τραγουδιστές έχουν ερμηνεύσει Θεοδωράκη

Η Πάολα, η οποία επιλέχθηκε από την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για την ερμηνεία των μεγάλων τραγουδιών του κορυφαίου έλληνα συνθέτη στα  «Πρέσπεια» χθες, δέχεται ποικίλες επιθέσεις και αντιδράσεις. 

Στη μεγάλη συναυλία για τα 95 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, στο νέο πάρκο Φλώρινας  στα «Πρέσπεια», έδωσε το παρόν η Πάολα που, με την παρότρυνση του ίδιου του συνθέτη, ερμήνευσε πολλά τραγούδια του, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του συγκεντρωμένου πλήθους. Βίντεο από την εκδήλωση διαδόθηκαν από τους φανς της στο διαδίκτυο ενώ και η ίδια ανέβασε υλικό στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.  

 

Υπό τους ήχους της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», στον Άγιο Αχίλλειο, η Πάολα ερμήνευσε χθες το βράδυ πολλές επιτυχίες του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και Ελλήνων στιχουργών, στο νησάκι της Μικρής Πρέσπας. Τραγούδια του μουσουργού ερμήνευσε και ο Βασίλης Λέκκας και στη συναυλία συμμετείχε και η Έλενα Φερεντίνου.

Φορώντας ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, η Πάολα ανέβηκε στη σκηνή και «έντυσε» με τη φωνή της συνολικά δεκατρία τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το «Θα σημάνουν οι καμπάνες», σε στίχους του Γιάννη Ρίτσου. Στο πλευρό της ήταν και ο πατέρας της κόρης της, Φώτης Ζαγλοπίτης.

Οι εκδηλώσεις για τις «Πρέσπες 2019» ξεκίνησαν την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με την εκδήλωση «Ο κόσμος ο μικρός ο Μέγας». Ο Γιώργος Κουρουπός θα παίξει στο πιάνο και η Ιουλίτα Ηλιοπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, θα διαβάσουν ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη 

Η Πάολα συνηθίζει να ανεβάζει αποσπάσματα από τις ζωντανές εμφανίσεις της στο Instagram, συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων από τους περίπου 131.000 ακολούθους της στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα.

 

Εσείς τι πιστεύετε; 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved