Ο Λένι Κράβιτζ συμπαρίσταται στους πληγέντες από τον τυφώνα “Ντόριαν”

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2019

Τη συμπαράστασή του στους πληγέντες στις Μπαχάμες από τον τυφώνα “Ντόριαν” εξέφρασε ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός Λένι Κράβιτζ.
Ο τραγουδιστής με καταγωγή από τις Μπαχάμες σε ανάρτησή του στο Instagram κοινοποίησε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους κατοίκους του νησιωτικού συμπλέγματος που επλήγη από το φονικό πέρασμα του “Ντόριαν”.

«Η καρδιά μου πονάει για τους αδερφούς και τις αδερφές μου που περνούν τον τυφώνα στις Μπαχάμες. Οι πιο δυνατοί άνεμοι καταγράφηκαν στον Ατλαντικό στα 220 mph (355χλμ την ώρα). Προσεύχομαι για τις ζωές και όταν περάσει θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» έγραψε.

Οι ακόλουθοί του στο Instagram είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίσης ένα βίντεο που ανάρτησε με τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας στις Μπαχάμες.

Πολλοί διάσημοι απάντησαν στην ανάρτηση του Κράβιτζ με σχόλια και μηνύματα συμπαράστασης στους πληγέντες από τη φυσική καταστροφή.

Η Ριζ Γουίδερσπουν σχολίασε με emojis, όπως και η Ναόμι Κάμπελ.

Ο Λένι Κράβιτζ μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, αλλά η μητέρα του είναι από τις Μπαχάμες. Ο τραγουδιστής έχει γη σε ιδιωτικό νησί της χώρας και ηχογράφησε εκεί το τελευταίο του άλμπουμ “Raise Vibration” (2018).

Νωρίτερα φέτος συμμετείχε σε εκδήλωση μαζί με τον υπουργό Τουρισμού της χώρας, Dionisio D’Aguilar και τον γενικό διευθυντή του υπουργείου, Joy Jibrilu.

Το αρχιπέλαγος φιλοξενεί πολλές προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό χώρο, από τον Σκωτσέζο ηθοποιό, Σον Κόνερι, κάτοικο της χώρας για φορολογικούς λόγους, έως τον Αμερικανό ηθοποιό, Τζόνι Ντεπ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νησιού.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved