Τα 10 καλύτερα του Tupac Shakur (2Pac)

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο Τούπακ Σακούρ ή 2Pac, Makaveli ή απλά Pac γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1971.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996 (σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου είχε πάει να παρακολουθήσει, στο γήπεδο MGM Grand του Λας Βέγκας, έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) και του Μπρους Σέλντον (Bruce Seldon). Ο Τάισον δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του και έτσι ο αγώνας τελείωσε στον πρώτο κιόλας γύρο, αναδεικνύοντάς τον ως νικητή.

Ήδη πριν αποχωρήσει απο το στάδιο όπου λάμβανε χώρα η αναμέτρηση μποξ, ο Τούπακ είχε πιάστει στα χέρια με έναν άντρα αντίπαλης συμμορίας. Αργότερα, ο Τούπακ καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρίας του, στη θέση του συνοδηγού, κατευθυνόταν στο Club 662. Στις 11:17 περίμεναν στο φανάρι, όταν μία άσπρη κάντιλακ σταμάτησε δίπλα τους. Οι επιβάτες της κάντιλακ πυροβόλησαν πέντε φορές τον Σακούρ και αμέσως εξαφανίστηκαν. Η μαύρη BMW ξαφνικά έβαλε μπρος, έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε στο πεζοδρόμιο στην απέναντι λωρίδα του δρόμου.

Επιτόπου έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και τα ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους Σακούρ και Νάιτ στο νοσοκομείο και να διερευνήσουν την σκήνη του εγκλήματος. Ο Suge Knight είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι, αλλά ο Σακούρ έπεσε σε κώμα και ξεψύχησε έξι μέρες αργότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Σε ηλικία 25 ετών, ο “βασιλιάς της ραπ” ήταν νεκρός από πυρά αγνώστων. Πέθανε, μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο, από εσωτερική αιμορραγία. Δύο μήνες μετά τον θάνατό του, κυκλοφόρησε ο δίσκος “The Don Killuminati: The 7 Day Theory”.

Αρκετές θεωρίες συνομωσίας έχουν ξεσπάσει λέγοντας οτι ο Τούπακ σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να ζήσει ήρεμα στην Κούβα, ή οτι ο συνοδηγός του Suge Knight τον πυροβόλησε και άλλα. Μέχρι σήμερα αναζητείται ο δολοφόνος του όπως πολλοί θεωρούν καλύτερου ράπερ όλων των εποχών.

 

Ambitionz Az a Ridah

 

 

All Eyez On Me feat. Mussolini  

 http://youtu.be/APJg_r2pfvc

To Live & Die in L.A. feat. Val Young

http://youtu.be/Wz2wVLyTar4

  

Hit ‘Em Up feat. The Outlawz

 

How Do U Want It  feat. K-Ci & JoJo 

 

Hail Mary feat. The Outlawz

  

Dear Mama 

 

Keep Ya Head Up feat. Dave Hollister 

 

Changes feat. Talent 

 

California Love feat. Dr. Dre & Roger Troutman

http://youtu.be/0ccLnnkqya4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved