Οι U2 θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ινδία

POP UP TEAM
/
19 Σεπτεμβρίου, 2019

Το ιρλανδικό συγκρότημα της ροκ, οι U2, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ινδία, ολοκληρώνοντας εκεί την παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο Joshua Tree Tour 2019.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην παράκτια πόλη Μουμπάι (Βομβάη) στις 15 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: H Wikipedia άλλαξε το λήμμα της Ελένης Αντωνιάδου μετά τον σάλο – Τι λέει για τη NASA

Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι εμφανίσεις διάσημων καλλιτεχνών στη χώρα. Ήδη έχουν εμφανιστεί οι: Μπιγιονσέ, Σακίρα, Coldplay, Ντέμι Λοβάτο και Μπράιαν Άνταμς σε κατάμεστους συναυλιακούς χώρους.

Ο μπασίστας των U2 Άνταμ Κλέιτον δήλωσε ότι «ανυπομονεί να φέρει έναν δουβλινέζικο αέρα στο Μουμπάι». Ενώ ο αρχηγός του συγκροτήματος Μπόνο αναφέρθηκε στους κοινούς αγώνες της Ινδίας και της Ιρλανδίας για ανεξαρτησία από τη Βρετανία.

«Έχουμε τα ίδια χρώματα στη σημαία, το μικρούτσικο έθνος μας. Ο Μαχάτμα Γκάντι είχε μιλήσει για τους αγώνες της Ιρλανδίας για ανεξαρτησία και είχε προειδοποιήσει κατά της ένοπλης πάλης», δήλωσε ο Μπόνο στο περιοδικό Rolling Stone India.

«Και ο πρωθυπουργός μας είναι γιατρός, εκπαιδευμένος στο Μουμπάι, ο πατέρας του είναι από το Μουμπάι». Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε ο ίδιος στον ιρλανδό πρωθυπουργό Λίο Βαράντκαρ, του οποίου ο πατέρας είναι Ινδός.

Η περιοδεία Joshua Tree Tour 2019 ξεκινά από το Όκλαντ στις 8 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνει σταθμούς όπως το Μπρισμπέιν, η Αδελαΐδα, η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ, το Περθ και στη συνέχεια η Σιγκαπούρη, το Τόκιο, η Σεούλ και η Μανίλα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved