Πάρτε μέρος στο πάρτι των View Master – Το Προτελευταίο Πάρτι

POP UP TEAM
/
24 Νοεμβρίου, 2019

Η Θεσσαλονίκη πάντα ήξερε να διασκεδάζει και να δημιουργεί νέα συγκροτήματα.

Οι View Master δημιουργήθηκαν από τους Τόμη Βρακά και Γιώργο Ρουθουνά στη Θεσσαλονίκη και έχουν δύο καλλιτεχνικές υποστάσεις

Από τη μία είναι το μουσικό συγκρότημα με τι δικές του ολόφρεσκες συνθέσεις

Από την άλλη ένας ανεξάρτητος κινηματογραφικός πυρήνας όπου γύρω του συσπειρώνονται, ομάδες , ηθοποιοί και αυθεντικές φιγούρες της πόλης.

Σε ένα ταξίδι μας καλούν όπου όχημα είναι η μουσική και διαδρομή το επεξεργασμένο οπτικό υλικό και οι ιστορίες στις οποίες η πραγματικότητα μπερδεύεται με τη μυθοπλασία.

Θολά τόπια, θολές σκέψεις, αγριότητα και ρομαντισμός, αυτοσαρκασμός και ειρωνεία κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τα συναισθήματα και των ήχο των View Master.

Όσον αφορά το δημιουργικό μουσικό κομμάτι, η εκφραστικότητα προπορεύεται της δεξιοτεχνίας (προφανές κατάλοιπο από την εποχή των Vorlike). Τα πρώτα τους τραγούδια είναι αποτέλεσμα της απομόνωσης τους σε ένα μικρό studio. Δόθηκε ιδιαίτερη αξία στη συνεύρεση τους, ως μια διαδικασία που οι εμπνεύσεις μέσα από το χρόνο και την ωρίμανση θα ταιριάξουν μεταξύ τους όταν έρθει η ώρα. Σκόρπιες μελωδίες, ανεξάρτητες δομές , φράσεις από στιγμιαίες σκέψεις αφέθηκαν και άρχισαν σιγά σιγά να προσκολλώνται μεταξύ τους σαν να είχαν γραφτεί εξ αρχής η μία για την άλλη.

Όσον αφορά τον κινηματογραφικό τους πειραματισμό, αυτός ξεκινάει με την ταινία «ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ» και αποτελεί την πρώτη απόπειρα των VIEW MASTER να ντύσουν με εικόνες και ιστορίες τα τραγούδια τους. Με την συμμετοχή και υποστήριξη των ηθοποιών του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ αλλά και με πλήθος φίλων και συνεργατών δημιουργήθηκε αυτή η ανεξάρτητη παραγωγή που φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη ταινία ενός συνολικού πρότζεκτ με τίτλο …THE LOST TRAIN PROJECT

Οι ViewMaster απαρτίζονται από τους:

Τόμης Βρακάς : Στίχοι, σύνθεση, φωνή, πλήκτρα, programming

Γιώργος Ρουθουνάς : Σύνθεση, κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα

Νατάσα Κοψαχείλη : Φωνή 

Ιάσων Γερεμτζές : Κρουστά

Αλέκος Παναγόπουλος : Σαξόφωνο

Δημήτρης Ρόμπος : τύμπανα 

Κώστας Παπαποστόλου : φλάουτο

ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ

ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

 

Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τα ακόλουθα κομμάτια

https://www59.zippyshare.com/v/L1wEGQUd/file.html

https://www59.zippyshare.com/v/4BINVycL/file.html (ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ)

Εδώ η σελίδα τους στο Facebookhttps://www.facebook.com/View-Master-1828268477187787/

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved