Μετά τον θάνατο του μεγάλου σταρ της μουσικής, όλοι έσπευσαν να πουν ότι η τεράστια περιουσία του θα έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Αποδέκτες που ο Μάικλ θα φρόντιζε και δεν θα ήταν άλλοι που θα έπαιρναν μέρος στα χέρια τους από τους Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, πρώην συντρόφους του.

Η περιουσία ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως, δεν πήγε εκεί. Ο διάσημος τραγουδιστής άφησε τα πάντα στην οικογένειά του και κάποια μικρά μέρη σε μερικούς συνεργάτες. Διαχειριστής ορίστηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μία αδελφή του, μιας και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα το λάβουν οι αδερφές του Μέλανι και Γιόντα. Μικρότερες μερίδες πηγαίνουν στον πατέρα του Κυριάκο και τους πολύ στενούς φίλους του, καθώς και πρώην συνεργάτες του.

Πηγή δήλωσε στην Sun σχετικά: «Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους φροντίσει. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία που σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι εκείνη πάντα θα έκανε το σωστό».