Ο Carlos Santana λανσάρει τη δική του σειρά με προϊόντα κάνναβης

POP UP TEAM
/
20 Ιανουαρίου, 2020

Ο Κάρλος Σαντάνα μπαίνει στη βιομηχανία της κάνναβης, αφού ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει προϊόντα με την υπογραφή του, συνεργαζόμενος με την εταιρεία Left Coast Ventures.

Ο Σαντάνα- εδώ και χρόνια υπέρμαχος της νομιμοποίησης της κάνναβης- θα αναπτύξει τα δικά του brand κάνναβης και προϊόντων κανναβιδιόλης για την εταιρεία, τα οποία θα έχουν επιρροές από την καταγωγή του. Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ο Σαντάνα θα ενσωματώσει τη φιλοσοφία του στα προϊόντα «που θα προωθούν την πνευματική συναίσθηση και ευημερία που δημιουργεί η κάνναβη». 

«Η κάνναβη είναι ένα παράθυρο ή μια πόρτα για μια διαφορετική αντίληψη συναίσθησης», είπε ο Σαντάνα. «Σου δίνει την επιλογή αντίληψης μέσω ενός διαφορετικού φίλτρου αφύπνισης και θεραπείας, μακριά από πράγματα που σε εμποδίζουν να επικεντρωθείς στην ουσία του πυρήνα σου. Σε βοηθά να φτάσεις σε μια γνώση, αποδεχόμενος και έχοντας μια ποιότητα ζωής με χαρά», σημείωσε ακόμη ο θρυλικός κιθαρίστας.

Τα προϊόντα του Σαντάνα θα αρχίσουν να λανσάρονται σταδιακά τους επόμενους μήνες. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με τη μουσική βιομηχανία. Το έχει κάνει στο παρελθόν τόσο με τους διαχειριστές των δικαιωμάτων του Μπομπ Μάρλεϊ, όσο και με τον ντράμερ των Grateful Dead Μίκι Χάρτ.

 

Με πληροφορίες από Billboard,lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved