Ο τραγουδιστής των R.E.M. Μάικλ Στάιπ, βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Στήβεν Κόλμπερτ, στο CBS, «The Late Show» και μοιράστηκε με το κοινό μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ανέκδοτη ιστορία, για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως είπε ο Στάιπ, πρίν από αρκετά χρόνια βρέθηκε σε μία συναυλία, ενός φιλανθρωπικού γκαλά. Στην σκηνή τραγουδούσε η φίλη του Πάτι Σμίθ. Ο ίδιος βρισκόταν με την παρέα του στο χώρο των VIP, όταν δίπλα του ήρθε και στάθηκε ένας πολύ ενοχλητικός τύπος. Ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Στάιπ, έκανε λόγο για έναν φωνακλά, τύπο, ο οποίος συνοδευόταν από μία αιθέρια ύπαρξη, την οποία «φλέρταρε», με τον πιο γλοιώδη τρόπο. Δεν έβαζε γλώσσα μέσα του όπως ισχυρίστηκε ο Στάιπ. Μέχρι που δεν άντεξε και απυεθυνόμενος στον Τραμπ του είπε, «Συγγνώμη. Αυτή που τραγουδάει είναι φίλη μου. Θα πρέπει να σταματήσεις να μιλάς. Σταμάτα! Τι νομίζεις οτι κάνει; Σκάσε!».

Οσο για την αντίδραση του νύν αμερικάνου προέδρου;

«Ο τύπος σηκώθηκε και έφυγε, παίρνοντας μαζί του και την κοπέλα».

Να σημειωθεί πως όταν ο Κόλμπερτ ρώτησε για την μάχη που δίνει προκειμένου ο Τραμπ, να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια των R.E.M. στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, ο Μάικλ Στάιπ, απάντησε οτι, «Υπάρχει πρόβλημα με την άδεια χρήσης των τραγουδιών και δεν μπορώ να κάνω κάτι εκτός από το να του ζητήσω να σταματήσει την χρήση τους».

Πηγή: HuffPost US