Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι υπήρξε μια περίοδος που φοβόταν ότι θα πεθάνει από τη χρήση ναρκωτικών.

Ο 25χρονος σταρ είχε αναφερθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο για την εποχή που έκανε χρήση ναρκωτικών. Αυτή τη φορά όμως, στο νέο βίντεό του στο YouTube, μίλησε ανοιχτά για μια περίοδο που, όπως είπε, το είχε παρακάνει με το ecstasy και τα παραισθησιογόνα μανιτάρια. 

Ο Μπίμπερ είπε ότι από τα 13 του άρχισε να καπνίζει κάνναβη και ακολούθησαν τα πιο σκληρά ναρκωτικά, με τα οποία- ανέφερε- προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την πίεση της διασημότητας. «Ήμουν νέος, όπως όλοι στη βιομηχανία ή τον κόσμο, που πειραματίζονται. Αλλά η δική μου εμπειρία ήταν μπροστά στις κάμερες. Είχα πολλά λεφτά και πολλά πράγματα. Και μετά έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω σου, που θέλουν πράγματα από εσένα, γνωρίζοντας ότι είχαν έναν τρόπο ζωής που ήθελαν και αυτοί», ανέφερε. 

«Τσέκαραν τον σφυγμό μου τη νύχτα» 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ παραδέχεται ότι αποφάσισε να «καθαρίσει» όταν άρχισε να φοβάται ότι τα ναρκωτικά θα τον σκοτώσουν. Στο βίντεο κάνει εμφάνιση και η σύζυγός του, Χέιλι Μπίμπερ, που δήλωσε ότι μπήκε στη ζωή του σταρ μόνο όταν εκείνος αποφάσισε να απεξαρτηθεί.

 «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σοβαρή έγινε η κατάσταση. Ήταν τρελά τρομακτικό. Ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο που έκανα ήταν να καταπιώ χάπια, να καπνίσω και να αρχίσω τη μέρα μου. Είχε γίνει τρομακτικό. Η ασφάλειά μου τσέκαρε το βράδυ αν ανέπνεα και αν είχα σφυγμό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Ο Μπίμπερ σημείωσε ακόμη ότι 2019 διαγνώστηκε με λοιμώδη μονοπυρήνωση και νόσο Lyme. «Έχω κακοποιήσει το σώμα μου στο παρελθόν και τώρα είμαι στη διαδικασία της ανάρρωσης. Έχω αφοσιωθεί στο να γίνω καλά, γιατί ξέρω ότι αν είμαι ο καλύτερος εαυτός μου αυτό θα με βοηθήσει να γίνω ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, φίλος που μπορώ να είμαι. Και για όλους τους φαν που θέλουν να απολαύσουν τη μουσική μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν είμαι υγιής. Και για πολύ καιρό δεν είμαι υγιής», ανέφερε.

 

via lifo.gr