Ο Justin Bieber χάρισε ζωντανά στο MTV 100.000 δολάρια σε θαυμάστρια του

POP UP TEAM
/
9 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο βαθύπλουτος και ταλαντούχος Τζάστιν Μπίμπερ βοηθά συχνά φανς του που το έχουν ανάγκη, με όποιο τρόπο μπορεί κάθε φορά – με προβολή του έργου τους αλλά και οικονομικά.

Χωρίς να χάσει ούτε αυτή την φορά ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του σόου του MTV, Fresh Out Live, ο 25χρονος τραγουδιστής έκανε έκπληξη σε μία φαν του, την 22χρονη φοιτήτρια και ακτιβίστρια Τζούλι Κόκερ, υπογράφοντας μία επιταγή 100.000 δολαρίων στο όνομά της, για να την επιβραβεύσει για το έργο της πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας.

H Τζούλι ήταν καλεσμένη μαζί με άλλες σούπερ-φανς του Μπίμπερ στην εκπομπή, όπου εμφανίστηκε ο καλλιτέχνης. Ενώ καθόταν στο κοινό, οι παρουσιαστές την κάλεσαν στο πλατό για να γνωρίσει από κοντά τον τραγουδιστή της και της ανακοίνωσαν την δωρεά, με τον Μπίμπερ να υπογράφει live μια τεράστια επιταγή. «Θα πρέπει να την πάτε σε μια μεγάλη τράπεζα», αστειεύτηκε.

Η Κόκερ είναι πρόεδρος των Active Minds στο πανεπιστήμιο του Στόκτον, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την ευαισθητοποίηση και την πληροφόρηση, πάνω σε ζητήματα ψυχικής υγείας. Η 22χρονη είχε πρόσφατα διαγνωστεί με κατάθλιψη και αποφάσισε να αναλάβει δράση. «Είναι σημαντικό να μιλάμε για την ψυχική υγεία γιατί πάνω από το 50% θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ζωής του».

34590349658983

Η πρώτη συναυλία που πήγε ποτέ η Κόκερ ήταν σε σόου του Μπίμπερ και από τότε παρέμεινε φανατική ακροάτριά του. Ο τραγουδιστής είχε αποφασίσει να στηρίξει το έργο της αλλά οι συντελεστές της εκπομπής της είχαν πει ότι την προσκαλούν απλώς για να δείξουν ένα βίντεο της δουλειάς της στους Active Minds, καθώς δεν ήθελαν να αποκαλύψουν την έκπληξη. . 

«Ήταν υπέροχος. Τόσο γλυκός και ευγενικός», δήλωσε αργότερα στο Billboard η Κόκερ. «Του έδωσα συγχαρητήρια και για τον γάμο του με την Χέιλι, με ρώτησε για ψυχική υγεία και την ιστορία μου με την ψυχική υγεία του μίλησα για αυτό». Η Κόκερ λέει πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τις σπουδές της στο Monmouth University αλλά και σε δωρεές του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Η τελευταία φιλανθρωπική κίνηση του Μπίμπερ ακολουθεί την πρεμιέρα του μουσικού βίντεο “Intentions” μαζί με τον ράπερ Quavo, με τις ιστορίες τριών πραγματικών γυναικών που πέρασαν από μεγάλες δυσκολίες στη ζωή τους. Το βίντεο ξεκινά με την Bahri, μια νέα από τη Σαουδική Αραβία που ελπίζει να γίνει η πρώτη γυναίκα στην οικογένειά της που θα αποφοιτήσει από κολέγιο. 

Ο φακός στρέφεται στη συνέχεια στην Marcy, που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ξέφυγε από μία κακοποιητική σχέση και θέλει τώρα να βοηθήσει άλλους νέους. Η Άντζελα, είχε ζήσει ως άστεγη και βρήκε βοήθεια στην κοινότητα των Skid Rows. Είναι η τρίτη γυναίκα της ιστορία και τραγουδά μερικούς στίχους στο βίντεο κλιπ για τις προθέσεις των τριών γυναικών (Intentions).

 

Πηγή: lifo.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved