Ακούστε το νέο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

POP UP TEAM
/
12 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο- από τα Σεπόλια έως το NBA- έγινε τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Μαύρο αστέρι φωτεινό απ’ τα Σεπόλια, που δεν του δίναμε την άδεια για χαρές, ρίχναμε πάνω του τα μάτια μας σαν βόλια και τον πληγώσαμε αμέτρητες φορές…», είναι οι πρώτοι στίχοι της μπαλάντας, με την υπογραφή του Γιώργου Κλεφτογιώργου, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης.

Οι περιγραφικοί στίχοι φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Κλεφτογιώργου, ενώ η αισθαντική μελωδία ανήκει στον Μανώλη Ανδρουλιδάκη. Μάλιστα, ο στιχουργός δήλωσε στο newsit, ότι ο Παπακωνσταντίνου επρόκειτο να ερμηνεύσει το τραγούδι με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αλλά μία ημέρα νωρίτερα τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή.

«Έγραψα το τραγούδι τον περασμένο Ιούλιο και τηλεφώνησα στο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ενθουσιάστηκε και του άρεσε πάρα πολύ. Είχαμε συμφωνήσει να το πουν μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μια μέρα νωρίτερα ο αγαπημένος αυτός καλλιτέχνης έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή», δήλωσε ο Γιώργος Κλεφτογιώργος. 

Ο στιχουργός χαρακτήρισε «δώρο για την Ελλάδα» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αποτέλεσε πηγή της έμπνευσής του. «Το παλικάρι αυτό μεγάλωσε με το τίποτα, έζησε με το τίποτα και αυτή τη στιγμή έχει πάρει την σημαία μας και την ανεμίζει σε όλη την οικουμένη», συμπλήρωσε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved