Η Billie Eilish κατέρριψε ρεκόρ, καθώς σκαρφάλωσε στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία με το επίσημο σάουντρακ της επόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, που κυκλοφόρησε μόλις πριν από μία εβδομάδα.

Με τίτλο "No Time To Die", όπως η ταινία, το τραγούδι που έγραψε με τον αδελφό της Φινέας Ο΄ Κόνελ, διατέθηκε σε 90.000 αντίτυπα και 10,6 εκατομμύρια streams σε διάστημα 7 ημερών και εκτοξεύτηκε αμέσως στην πρώτη θέση, έγινε γνωστό από τον επίσημο φορέα Κατάταξης των Πωλήσεων, το UK Official Charts Company. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για ένα τραγούδι του Τζέιμς Μποντ, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το "Skyfall" της τραγουδίστριας Αντέλ πούλησε 84.000 αντίτυπα, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, τον Οκτώβριο του 2012.

Η Eilish ερμήνευσε το τραγούδι για πρώτη φορά αυτήν την εβδομάδα, στα Brit Awards, τα βρετανικά βραβεία της ποπ μουσικής, όπου η νεαρή καλλιτέχνιδα τιμήθηκε ως η «καλύτερη καλλιτέχνιδα διεθνώς». Το "No Time To Die" είναι το δεύτερο τραγούδι ταινίας Τζέιμς Μποντ που κατακτά την κορυφή των πωλήσεων σινγκλ στη Βρετανία στα 57 χρόνια που μετρούν συνολικά οι περιπέτειες του διάσημου κατασκόπου μετά το "Writing's On The Wall", του Σαμ Σμιθ.