Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ θα προσβάλει τη διαθήκη του

POP UP TEAM
/
14 Ιουνίου, 2019

Ο Φάντι Φαουάζ σχεδιάζει να αμφισβητήσει τη βούληση του τραγουδιστή που βρίσκεται ξεκάθαρα αποτυπωμένη στη διαθήκη που άφησε, μετά το “κόψιμό” του από την περιουσία των 98 εκατομμυρίων λιρών, όπως και του Κένι Γκος. αυτό μεταφέρει πηγή του περιβάλλοντός του σε βρεατνικά Μέσα και εφημερίδες όπως η the Sun και το διαδιτυακό Daily mail.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα πάρουν οι δύο αδελφές του Μέλανι και γιόντα και μικρότερο κομμάτι της θα πάει στον πατέρα του, Κυριάκο, και τους στενούς του φίλους και πρώην συνεργάτες του. Ο κομμωτής πρώην σύντροφος του σούπερ σταρ- ο οποίος ζει ακόμα στο σπίτι του τραγουδιστή αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών στο Regent Park του Λονδίνου – λέγεται ότι πιστεύει ότι ο αποκλεισμός του ήταν «εντελώς άδικος». Η πηγή πρόσθεσε ότι «ψάχνει τρόπους για να αμφισβητήσει τη διαθήκη» του Τζορτζ Μάικλ που πέθανε στο σπίτι του στο Goring-on-Thames, στο Oxfordshire την Ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, από τις 30 Μαΐου έχουν τη δυνατότητα οι κληρονόμοι να μοιράσουν την περιουσία, δύο χρόνια μετά από τον θάνατό του. Η αδερφή του Γιόντα, θα αποφασίσει ποιοι θα είναι οι φίλοι του τραγουδιστή που θα λάβουν τα κομμάτια της περιουσίας που παραχωρεί η διαθήκη. Ο πρώην συνεργάτης του στους Wham, ο Άντριου Ρίντζλεϊ, δεν παίρνει τίποτα, ενώ η πρώην συνεργάτιδά του που έκανε τις δεύτερες φωνές του συγκροτήματος, Σίρλι Κεμπ, λαμβάνει μερίδιο της περιουσίας.

Ο για πολλά χρόνια σύντροφός του Τζορτζ Μάικλ, ο Κένι Γκος, και ο Φάντι Φαουάζ δεν αναφέρονται πουθενά στη διαθήκη. Η ερωτική σχέση του Φαουάζ με τον ποπ σταρ χρονολογείται από το 2012 μέχρι το θάνατό του και ήταν αυτός που τον βργήκε νεκρό.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης