Η Britney Spears προτρέπει τους followers να της στείλουν μήνυμα για να τους εμψυχώσει

POP UP TEAM
/
24 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τον δικό της τρόπο βρήκε για να συμπαρασταθεί στον κόσμο που υποφέρει κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενημέρωσε τους followers της ότι είναι ελεύθεροι να της στείλουν προσωπικά μηνύματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αβεβαιότητας.

Η διάσημη τραγουδίστρια παρότρυνε τους ανθρώπους που νιώθουν άσχημα να επικοινωνήσουν μαζί της αν νιώσουν ότι χρειάζονται υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 Η 38χρονη, μετά από πρόσκληση της αδελφής της, δέχτηκε να κάνει την πρόκληση Do Your Part. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στόχο έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βοηθήσουν τους άλλους, ενώ περνούν το χρόνο τους σε καραντίνα στο σπίτι.

Η ίδια λέει στο βίντεο:

“Ο κόσμος μας περνάει τόσο σκληρούς καιρούς και τώρα η αδελφή μου με πρότεινε να βοηθήσω τους ανθρώπους.

Είτε πρόκειται για φαγητό είτε να σας αγοράσω πάνες για τα παιδιά σας, ή ο,τιδήποτε άλλο χρειάζεστε, στείλτε μου μήνυμα και εγώ θα σας βοηθήσω. “

Η Μπρίτνεϊ έλαβε πολλά θετικά σχόλια, και πολλοί την αποκάλεσαν “γενναιόδωρη βασίλισσα”, προσφέροντας την υποστήριξή της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved