Ο Βασίλης Καζούλης μιλάει για τη μουσική και τη «Φανή»

©Youtube/ Φανή Πλατσατούρα
POP UP TEAM
/
9 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Βασίλης Καζούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ, με αφορμή την καλλιτεχνική του επιστροφή με τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Αλεξάνδρα Κόνιακ.

Ο τραγουδοποιός μίλησε για τις περιόδους που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Φανή».

Για τα διαστήματα κατά τα οποία απουσίαζε από την καλλιτεχνική σκηνή, ο Βασίλης Καζούλης παραδέχθηκε πως «πάθαινε κάτι περίεργα»:

«Θυμάμαι μια εποχή που γινόταν πανικός και το τηλέφωνο χτυπούσε κάθε πέντε λεπτά΄. Έπαθα μια φοβία εκεί, δηλαδή ταράχτηκα και είπα «δεν τα βγάζω πέρα». Έβαλα τον αυτόματο τηλεφωνητή και δεν ξανασήκωσα κανένα τηλέφωνο, τρόμαξα».

Μιλώντας για το τραγούδι «Φανή»

«Είναι συνηθισμένη η ερώτηση για την Φανή του τραγουδιού. Έχω βρει τον μπελά μου με αυτό το «ποια ήταν η Φανή;». Σίγουρα είχα ένα πρόσωπο στη σκέψη μου όταν έγραφα αυτό το τραγούδι. Σημασία όμως έχει ότι ήταν τόσο αυθόρμητο και τόσο εκ βαθέων, που λέμε, που έκανε αυτό έκανε», ανέφερε.

«Το τραγούδι αυτό έχει εικόνες και από τη ζωή μου. Δηλαδή εγώ τότε ήμουν φοιτητής στην ΑΣΟΕ και πήγαινα με τους φίλους μου από τη Βικτώρια, όπου ήταν η ΑΣΟΕ, είτε στην Κηφισιά είτε στον Πειραιά και τα λοιπά» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Καζούλης

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved