Cher, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne και Sinéad O’Connor μεταξύ των υποψηφίων για το Rock & Roll Hall of Fame 2024

Rock & Roll Hall of Fame 2024 ©X@DailyMailCeleb
POP UP TEAM
/
12 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Mariah Carey, η Cher, ο Ozzy Osbourne, ο Lenny Kravitz είναι ανάμεσα στους 15 καλλιτέχνες που βρίσκονται για πρώτη φορά στη λίστα υποψηφίων, διεκδικώντας μία θέση στο «Rock and Roll Hall of Fame» για το 2024. Στη λίστα βρίσκεται και η Sinéad O’Connor, η οπόια έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 56 ετών.

Μαζί τους, συμπεριλαμβάνονται και οι: Foreigner, Kool & the Gang, Oasis, Peter Frampton και Sade.

Είναι η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Mary J. Blige, Eric B. & Rakim, Jane’s Addiction και Dave Matthews Band και η τρίτη φορά για το ραπ γκρουπ από το Κουίνς, A Tribe Called Quest που συμπληρώνει την λίστα.

«Αυτή η αξιοσημείωτη λίστα υποψηφίων αντικατοπτρίζει τους διαφορετικούς καλλιτέχνες και τη μουσική που το Rock and Roll Hall of Fame τιμά και γιορτάζει», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Rock & Roll Hall of Fame Foundation, John Sykes.

«Συνεχίζοντας στο πνεύμα του αληθινού Rock & Roll, αυτοί οι καλλιτέχνες δημιούργησαν τους δικούς τους ήχους που επηρέασαν γενιές και αμέτρητους άλλους που ακολούθησαν τα βήματά τους».

Σύμφωνα με το Βillboard, ο Ozzy Osbourne ,ο οποίος κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα ως σόλο καλλιτέχνης, έχει ήδη ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame, ως μέλος των Black Sabbath το 2006.

Οι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν, θα ανακοινωθούν στα τέλη Απριλίου και η τελετή εισόδου θα πραγματοποιηθεί στο Cleveland, το φθινόπωρο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved