Οι Radiohead ανεβάζουν τις συναυλίες τους δωρεάν στο YouTube

POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η ανακοίνωση έγινε μέσω instagram και γέμισε χαρά τους φίλους των Βρετανών Radiohead, καθώς η πρωτοβουλία να ανεβάζουν κάθε εβδομάδα και από μία συναυλία τους δωρεάν στο YouTube, είναι ένα πραγματικά καλό δώρο εν μέσω πανδημίας.

Όπως έγραψαν «θα ανεβάζουμε μία κάθε δβομάδα μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων ή μέχρι να εξαντληθούν οι συναυλίες που έχουμε στο αρχείο. Τι από τα δύο θα συμβεί πρώτα; Κανείς δεν ξέρει».

Έκαναν την αρχή στις 9 Απριλίου, με το Live from A Tent in Dublin, συναυλία που έδωσαν στις 8 Οκτωβρίου 2000 στο Δουβλίνο και στα 54 λεπτά του βίντεο ακούγονται 23 τραγούδια, κομμάτια από το άλμπουμ όπως «The National Hymn», «Optimistic» και «Motion Picture Soundtrack».

Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης περιοδείας τους A Moon Shaped Pool τον Αύγουστο του 2018, τα μέλη του γκρουπ δουλεύουν σε ξεχωριστά project. Πριν από έναν χρόνο, ο Τομ Γιορκ κυκλοφόρησε το τρίτο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «Anima», ενώ ο κιθαρίστας Τζόνι Γκρινγουντ λάνσαρε το label κλασικής μουσικής Octatonic Records.

 

 

Με πληροφορίες από Rolling Stone

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved