Μάλαμας, Παπακωνσταντίνου και φασέοι – Δεν λέω άλλα δείτε το epic βίντεο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
3 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Έχουν αρχίσει οι ζέστες να πιάνουν, το καλοκαιράκι είναι μακριά δυο μήνες. Θα αρχίσουν να πληθαίνουν οι βόλτες με κοντομάνικα, τα παγωτά, οι εκδρομές, τα μπάνια, οι φασέοι. Όχι ότι οι φασέοι εξαφανίζονται τον χειμώνα απλά το καλοκαιράκι τους ταιριάζει περισσότερο.

Μπιρίτσα, θέα, τζίβα, Birkenstock το go to πακέτο για κάθε φασέο που σέβεται τον εαυτό του και εάν σε όλα αυτά προσθέσεις και το στριφτό τσιγαράκι έχεις ολόκληρο το σετ έτοιμο για συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα. Οι κωμικοί Γιώργος Αλεβίζος και Μάριος Δημητρόπουλος έφτιαξαν ένα απολαυστικό σκετσάκι που με διακριτικό χιούμορ αλλά και σεβασμό σατιρίζουν τη «φάση» των δύο καλλιτεχνών .

Ένα τραπέζι, πουλάκια που κελαηδούν, τσίπουρο, μεζές και τα μουσικά τους όργανα είναι το σκηνικό στο οποίο άνετα φανταζόμαστε και τον Μάλαμα και τον Παπακωνσταντίνου (Θανάση όχι Βασίλη).

Το σκετσάκι έχει το ευφυέστατο όνομα  «Θανασωκρατία» και μέσα σε μόλις 2 λεπτάκια καταφέρνει να μας κάνει να γελάσουμε και να ανυπομονούμε για καλοκαιράκι!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο και τα λέμε στα διαζώματα!

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved