Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσιάζει με την unplugged έκδοση του “ZARI”

«ZARI», Μαρίνα Σάττι ©instagram
POP UP TEAM
/
11 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου έγινε διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube μια διαφορετική εκτέλεση του “ZARI” της Μαρίνας Σάττι, η οποία ερμήνευσε την ελληνική συμμετοχή για πρώτη φορά σε unplugged version.

Αμέσως, τα likes & τα σχόλια έπεσαν βροχή για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, με το βίντεο να συμπληρώνει μέσα σε 18 ώρες πάνω από 200.000 προβολές, περισσότερες από κάθε άλλο αντίστοιχο βίντεο από τις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες. Ταυτόχρονα, από χθες το βράδυ Ευρωπαίοι fans του διαγωνισμού έχουν ανεβάσει τα δικά τους reaction video στη διασκευή αυτή, αυξάνοντας κατακόρυφα το virality του “ZARI”.

Το “ZARI” αυτή την εβδομάδα μάλιστα έγινα διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα, με περισσότερα από 7 εκατομμύρια Spotify streams και 11 εκατομμύρια YouTube views.

Τη μουσική “ZARI” υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved