Dua Lipa: Έγινε εξώφυλλο στο «Time»

©Instagram/dualipa
POP UP TEAM
/
17 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Dua Lipa βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time» με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο. Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια η καλλιτέχνιδα μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ευχαρίστησε το περιοδικό και τους συνεργάτες της.

«Ευχαριστώ το ‘’Time’’, τη φίλη και ηρωίδα μου Patti Smith για τα υπέροχα λόγια», έγραψε το είδωλο της ποπ και ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa έχει αποκαλύψει ότι από παιδί κατέγραφε τα όνειρα της, σχεδιάζοντας εκ των προτέρων αυτό που θα ακολουθούσε. «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η σταρ, μιλώντας για το νέο άλμπουμ, κάνοντας γνωστό ότι το «manifestation» είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη.

Το περιοδικό παρουσιάζει την ιστορία της Dua Lipa, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο από γονείς Αλβανούς του Κοσόβου, τον Dukagjin και την Anesa Lipa, οι οποίοι έφυγαν από την Πρίστινα ως πρόσφυγες κατά τη δεκαετία του ’90.

Όταν η Lipa ήταν 11 ετών, η οικογένειά της μετακόμισε πίσω στο Κοσσυφοπέδιο, όπου χρόνια αργότερα ζήτησε από τους γονείς της να επιστρέψουν στο Λονδίνο, προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της στη μουσική. «Κατάγομαι ταυτόχρονα από δύο μέρη. Το να είμαι από το Κόσοβο είναι μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου και το ότι πήρα την αλβανική υπηκοότητα είναι κάτι συναρπαστικό», ανέφερε η διάσημη καλλιτέχνιδα στη συνέντευξή της.

Όσο για τη νέα της δισκογραφική δουλειά η ίδια επισημαίνει: «Είμαι απλά ένας διαφορετικός άνθρωπος, οπότε φυσικά αυτός ο δίσκος θα είναι διαφορετικός. Έχω διαφορετικές σκέψεις, επιθυμίες, ανάγκες και προοπτικές. Έχω κάνει στροφή 180 μοιρών στον εαυτό μου… Νιώθω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό το σημείο της ζωής μου», προσθέτει.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved